Kritiker offentliggjorde gigantløn for direktør hos kommunalt selskab – hvorefter det meldte ham til politiet

Foto : Rasmus Visby
Del artiklen her:

Det kan få alvorlige følger, hvis man som forbruger vælger at gå op mod sit kommunale forsyningsselskab, hvis ydelser det har monopol på at levere.

Hillerød Forsyning Rasmus Visby

Hvis du drømmer om en årlig indtjening lige omkring de 2 millioner kroner, er det ikke posten som hverken statsminister eller borgmester, du skal gå efter. I stedet en stilling som direktør for et af de mange kommunale forsyningsselskaber, der findes rundt om i landet.

Eksempelvis Hillerød Forsyning, hvis direktør ligger med en årlig indtjening på omkring de 1.8 millioner kroner – eller hvad der i runde tal svarer til 250.000 kroner mere om året end statsministeren.

Lønninger i den størrelsesorden for at drive en monopolvirksomhed er sjældent noget, som de kommunale virksomheder bliver alt for begejstrede for offentliggørelsen af. Det kan Rasmus Visby tale med om, efter at han tilsyneladende er blevet politianmeldt af Hillerød Forsyning.

Et forløb som han taler om i podcasten, du kan høre her under.

Læs også : Direktion hos Statens Ejendomsstyrelse opdagede ikke korruption – men scorede alligevel millionlønninger og kæmpe lønforhøjelser

Læs også : Mens kommunen modtager fattigdomshjælp : Byrådsmedlemmerne rejser for over 700.000 kroner på ét år

Læs også : Ædegilde til motionsløb : Kommune købte – endnu engang – grill-pølser for over 120.000 kroner

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*