Brændte 100.000 kroner af på spareseminar – i lukseriøse rammer

Del artiklen her:

Selv om økonomien ifølge eget udsagn er særdeles udfordret og løbende kræver væsentlige nedskæringer, fandt Region Midtjyllands top det alligevel nødvendigt at afholde et ledelsesseminar i eksklusive rammer.

En af efterårets helt store knaster hos regionerne, har været udgifterne til den kollektive trafik. Først og fremmest i forhold til, at de har set sig nødsaget til at skære ned på en række bus- og togafgange, efter at billetsalget har skuffet.

En problemstilling der også kendes hos Region Midtjylland, hvilket blandt andet kan ses på det sparekatalog, som midtjydernes administrative top afleverede til den politiske ledelse i efteråret. Nedskæringer der ifølge regionen var nødvendige, for at få de økonomiske ender til at mødes.

Læs også : Endnu engang : Gyldent håndtryk hos Region Midtjylland – denne gang på 1.8 millioner kroner

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Region Midtjylland, synes det dog langt fra at være alle dele af forvaltningen, hvor spareivren er lige stor. Specielt ikke når den administrative top skal mødes, for eksempelvis i ro og mag at kunne fokusere på kommende nedskæringer.

 

Brugte spahotel til seminar med fokus på økonomiske udfordringer

Det i forhold til udgifter der blev afholdt, da den administrative top hos Region Midtjylland satte hinanden stævne efteråret 2021. Det på et tidspunkt, hvor de økonomiske advarselslamper var begyndt at blinke.

Læs også : Region forgyldte direktør i psykiatrien : Scorede 3.4 millioner i 2022

Alligevel fandt mødet sted på Scandic Bygholm Park, der er blandt de absolut bedste hoteller og konferencecentre i Horsens. Det skyldes ikke kun eksklusive mødefaciliteter og gode værelser, men også dets spaafdeling.

Læs også : To direktører fyret efter kræftskandale : Får gyldne håndtryk på 7.5 millioner kroner

Faciliteter af denne type er sjældent billige, hvilket skatteyderne i Region Midtjylland fik at mærke i forbindelse med seminaret. Således måtte de af med lige under 100.000 kroner, for at topembedsmændene kunne holde deres seminar i luksuriøse omgivelser.

Fakturaer i forbindelse med ledelsesseminar for Region Midtjylland i september 2021
Fakturaer i forbindelse med ledelsesseminar for Region Midtjylland i september 2021

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*