Dan Jørgensen skal have endnu en kommunikationsmedarbejder – denne gang til 900.000 kroner i årsløn

Klimaministeriets pressefoto af minister Dan Jørgensen taget af Ulrik Jantzen
Del artiklen her:

Den PR-mæssige oprustning fortsætter rundt om i ministerierne, efter at Dan Jørgensen har fået tilknyttet en medarbejder, der ellers tidligere på året mente, at et arbejde af denne type, var alt for krævende.

I vinters var der skiftedag hos Joy Mogensen, da den daværende socialdemokratiske kulturminister måtte sige farvel til sin kommunikationschef Michael Dahl Nielsen. Kommunikationsmanden, der også havde arbejdet for Joy Mogensen under dennes tid som borgmester i Roskilde, forklarede i et Linked-IN-opslag, at han så sig nødsaget til at stoppe i sit ifølge ham, alt for krævende arbejde :

-Det sidste år i Kulturministeriet har været vanvittigt. Ministeriet blev til et corona-ministerie. Jeg har arbejdet som en gal. Dag, nat, i weekender og ferier. Og nu hænger det ikke sammen mere. Derfor takker jeg af i Kulturministeriet.

Læs også : Dan Jørgensen følger Mette Frederiksens eksempel : Giver sin taleskriver tæt på 900.000 kroner i årsløn

I opslaget lød det samtidig, at når blomsterne ville springe ud, var Michael Dahl Nielsen klar til et nyt job. Der skulle dog gå en smule længere tid end forventet, da det først blev fra den 1. august, at han igen var i arbejde.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets lønoplysninger for Michael Dahl Nielsen

 

Mulighed for bonus oven i løn til 900.000 kroner

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk, er der tale om, at Michael Dahl Nielsen kan se frem til en ganske fornuftig aflønning under sin tid hos Dan Jørgensen. Ifølge de udleverede oplysninger fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet er der endda tale om, at embedsmanden kan se frem til en lønforhøjelse i forhold til sin forgænger.

Læs også : Mette Frederiksen forgylder Kristian Jensen: Giver ham millionløn – på skatteydernes regning

Således lyder hans forventelige månedsløn inklusiv pensionsindbetalinger fra ministeriet på 73.219 kroner, hvorfor kommunikationsmedarbejderens årsløn kommer til at stå i lige under 900.000 kroner. Eller hvad der svarer til, at Michael Dahl Nielsen får lidt over 1.000 kroner mere om måneden end forgængeren, hvis samlede aflønning stod skatteyderne i 863.771 kroner.

Læs også : Mette Frederiksen holder i dag en tale til 100.000 kroner – hjemme foran computeren

Ved siden af sin faste årsløn på 878.633 kroner, har den nyansatte kommunikationsmedarbejder samtidig mulighed for at modtage forskellige former for bonusudbetalinger. Det kan ses ved, at forgængeren i 2020, fik udbetalt en bonus på 15.000 kroner.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets lønoplysninger for Casper Dall

 

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Jamen, helikopter-Dan han trænger da til hjælp. Bare se hvor lidt han får ud af det!
    Han finder sikkert en gamle bolle-veninde, der skal kompenseres. Ala Thøger-Møgeers kommunistiske lillesøster!
    Sten NB! SIAD!
    p.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*