DR med kæmpe ændring : Nu kan alle søge studieværtsjob – tidligere var det kun udvalgte

Del artiklen her:

Selv om Danmarks Radio er drevet og finansieret af den danske stat og dermed skatteyderne, har mediet i lange perioder ikke fulgt traditionelle krav ved ansættelserne af attraktive stillinger som studieværter på radiokanalen P3.

Et af de helt faste krav ved besættelser af stillinger indenfor det offentlige er, at de skal slås op. Derved sikres ikke kun at alle interesserede får mulighed for at byde ind, men også at der i videst mulige omfang bliver åbenhed om, hvordan ansættelserne er sket.

Men sådan har det langt fra været de seneste år på Danmarks Radio, hvor en række stillinger er blevet ansat uden, at andre end specielt inviterede har kunnet søge. Som Journalista.dk tidligere har kunnet afslører, drejer det sig blandt andet om et helt morgenhold på P3, hvor ansættelserne skete i noget nær hemmelighed. Det i forlængelse af en praksis, hvor studieværter ansatte hinanden – uden at nogle af deres jobs var blevet slået op.

Men nu lyder der tilsyneladende helt nye toner fra statsmediet, som har slået en stilling op som vært på P3. Det i form af en i første omgang tidsbestemt ansættelse på 2 år, hvor den udvalgte efterfølgende blandt andet får til opgave at stå i spidsen for et eller flere programmer, hvis indhold ikke på nuværende tidspunkt er endeligt fastsat.

Du skal dog skynde dog at søge stillingen, hvis du er interesseret – for ansøgningsfristen er nemlig i morgen.

 

Andre artikler om ansættelser på P3

P3-chef svarede med onanihenvisning på kritiske spørgsmål om hans ansættelse : ”Kører du dig selv af på en mandag formiddag?”

Afsløring: P3-stjerner ansætter hinanden – uden jobopslag

DR fortsætter ansættelserne af studieværter på P3 uden jobopslag : Helt morgenhold ansat i al hemmelighed – igen

P3-vært forfremmet : DR nægter at fortælle af hvem – efter ansættelse uden jobopslag

Endnu engang : P3-vært ansat uden jobopslag – erstatter studievært som også blev ansat uden om systemet sammen med resten af morgenholdet

Igen igen : P3 ansætter venner af huset – uden andre kan byde ind på attraktive stillinger

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*