Sygeplejerskernes reelle gennemsnitsløn : 540.000 kroner om året

Pressefoto fra OUH af dets facade
Del artiklen her:

Der er afgørende forskelle på tallene Dansk Sygeplejeråd oplyser omkring gennemsnitslønningerne for organisationens medlemmer – og hvad de rent faktisk tjener rundt om på landets sygehuse.

– Nok er nok.

Sådan lyder et af de klassiske slogans fast brugt af Dansk Sygeplejeråd og dets medlemmer, når lønforholdene for landets sygeplejesker præsenteres. Det i forbindelse med protesterne, som de seneste år er blevet gentaget igen og igen – med krav om markante lønforhøjelser.

Et råb der er blevet hørt på Christiansborg, hvorfra det tidligere på efteråret lød, at sygeplejerskerne er blandt de grupper af offentligt ansatte, som kan se frem til lønstigninger.

Det på trods af at aktindsigter opnået af Journalista.dk hos landets regioner i forhold til menige sygeplejersker, viser et noget andet billede. De omhandler ansatte uden ledelsesansvar og således, hvad man kunne kalde for klassiske sygeplejersker.

 

Andre artikler om sygeplejersker

Sygeplejersker med millionlønninger : Højest lønnet tjener 1.9 millioner kroner om året

Sygeplejerske opfandt udtalelse fra Pressenævnet : Ville ikke have sin millionløn frem

Faktatjek : Nej, der bliver ikke færre sygeplejersker – flere hundrede ekstra ansat det seneste år

Lønnen ikke ens for sygeplejersker: Kæmpe lokale forskelle – op til 150.000 kroner om året

 

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Så kunne de højstlønnede, måske afse lidt til dem, der ligger langt under 540000/år??? Her gik vi og syntes at det var SÅ synd for dem. LUSKEFISE!!!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*