DR slår til igen : Giver endnu en mellemleder over 850.000 kroner i årsløn

Del artiklen her:

Samtidig med at de private medier kæmper med at få de økonomiske ender til at mødes, bliver der holdt job- og lønfest på skatteyderfinansierede Danmarks Radio.

Økonomien strammer i dén grad til rundt om på de private medier, som de seneste måneder har gennemført den ene afskedigelsesrunde efter den anden. Eksempelvis Kristeligt Dagblad som på trods af at være fast stormodtager af statsmidler via mediestøtten, offentliggjorde afskedigelsen af 9 medarbejdere i slutningen af januar.

Men den slags økonomiske udfordringer er ikke noget, man kender til på det skatteyderfinansierede Danmarks Radio. For her gennemføres i disse måneder i stedet en række nyansættelser, hvilket sker i lønrammer, hvor det er de færreste private medier, der kan være med.

Læs også : Lønfesten fortsætter på statsmediet : DR giver ny mellemleder over 800.000 kroner i løn

Senest i skikkelse af Isabella Hindkjær, der kommer fra en stilling hos Aller Media. For fremtiden skal hun være en del af holdet bag P3, hvor opgaven ifølge DR bliver, at hun skal fastholde et ungt fokus hos radiokanalen.

DR Juras oplysninger om lønforholdene for Isabella Hindkjær

 

Sætter anden nyansat DR-mellemleder til vægs

Et ungt fokus der dog langt fra bliver et billigt ét af slagsen for skatteyderne, som for fremtiden kommer til at betale Isabella Hindkjær en markant løn. Specielt taget i betragtning af, at hun alene får rang af redaktionschef – og således kan sidestilles med en endda forholdsvist lavt placeret mellemleder i DR-hierakiet.

Læs også : Økonomisk lussing til DRs generaldirektør : Må nøjes med årsløn på 3.785.796 kroner – har tidligere fået kæmpe bonus efter massefyringer

Det sker til en fast årsløn på 742.690 kroner.

Der til kommer årlige pensionsindbetalinger fra Danmarks Radio, hvilket kommer til at stå skatteyderne i 111.403 kroner. Hvilket til sammen gør, at P3-medarbejderens årlige indtjening når op i 854.093 kroner.

Læs også : DR på trods af generaldirektørløn på 3.790.763 kroner : Vi udviser løntilbageholdenhed

Dermed overgår Isabella Hindkjær en anden mellemleder, som også er nyansat. Det i skikkelse af Inge Borggaard, der er tiltrådt stillingen som chef for DR Midt & Vest – hvilket sker til en årlig indtjening på 816.602 kroner.

Del artiklen her:
2 Comments

    • For noget som de allerede har betalt for mange gange – genudsendelser, genudsendelser, genudsendelser.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*