Endnu en minister med coronaløgn : Kendte alt til forholdsregler i Operaen – som han igen og igen brød sammen med sin spindoktorkone

Beskæftigelsesministeriets pressefoto af Peter Hummelgaard taget af Keld Navntoft
Del artiklen her:

Ifølge Peter Hummelgaard kom det som en overraskelse for ham, at han grundet coronarestriktioner ikke måtte sidde ved siden af sin kone under en forestilling i Operaen. Det selv om, at det ellers tydeligt fremgik af indbydelsen og den efterfølgende korrespondance.

juristkontoret

Der var fint politisk fremmøde i Operaen i København den 10. september, da en opførelse af Tryllefløjten løb af stablen. Det i skikkelse af hele to socialdemokratiske ministre, Peter Hummelgaard og Ane Halsboe-Jørgensen, som havde taget deres ægtefæller, der til dagligt arbejder som spindoktorer for Klimaminister Dan Jørgensen og Statsminister Mette Frederiksen, under armen. Det til et eksklusivt arrangement, som direktøren for PensionDanmark, Torben Möger, der også er far til den tidligere socialdemokratiske politiker og nuværende ansatte hos Socialdemokratiet Thor Möger Pedersen, havde stablet på benene. Ud over Torben Möger Pedersen og hans kone, var der også deltagelse af CBS rektor og dennes bedre halvdel.

Læs også : Minister fanget i løgn : Påstod ikke at kende til specielle coronaregler i Operaen – som hun brød igen og igen sammen med sin spindoktormand

Forud for Tryllefløjten var gået en middag, som PensionDanmark ligeledes havde været vært for. Det på Meyers Restaurant i Operaen, hvis fokus er på gourmetmad til det mere kræsne publikum.

Invitation og accept til arrangement i Operaen

 

Fjernede afspærringer – igen og igen

Men det var dog først efter besøget, at det for alvor trak overskrifter. Det skyldtes at begge ministre og deres ægtefæller flere gange valgte at se stort på Operaens coronaregler, ved at fjerne afspærringer. Derved kunne de i modsætning til resten af gæsterne til Tryllefløjten sidde ved siden af hinanden, hvilket de fastholdt på trods af, at de flere gange blev gjort opmærksom på afstandskravene.

Læs også : Mette Frederiksen forfremmer ministers højgravide kæreste – og giver hende årsløn på 1.264.172 kroner

I det der lignede et forsøg på at afværge en mediestorm, tog Peter Hummelgaard telefonen og ringede til de gæster til Tryllefløjten, som havde rettet kritik af det socialdemokratiske selskabs tilsidesættelse af cororarestriktionerne. En taktik der dog ikke virkede, da først og fremmest BT efterfølgende gik til angreb på både Peter Hummelgaard og Ane Halsboe-Jørgensen, som blev beskyldt for at være dobbeltmoralske.

Læs også : Børnehavebørn ville slet ikke hylde Mette Frederiksen – kun kigge på tegninger med hende og fortælle om plejehjemsbesøg

Det ved på den ene side som regeringsmedlemmer at pålægge danskerne en lang række coronarestriktioner, for efterfølgende selv at bryde Operaens, der var sat op for at forhindre smitte.

Reminder fra Torben Möger Pedersen til Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard

 

Begge ministre klar over begrænsningerne i Operaen – på trods af at påstå det modsatte

Fra ikke kun Peter Hummelgaard men også Ane Halsboe-Jørgensen hed det igen og igen i forbindelse med dækningen af deres Opera-besøg i september, at de ikke havde været bekendt med reglerne til Tryllefløjten. Hvilket fra Ane Halsboe-Jørgensens side medførte et meget langt Facebook-opslag, hvor hun forklarede, at hun ikke vidste, at der skulle være minimum ét sædes afstand mellem alle gæster til Tryllefløjten.

Læs også : Socialdemokratisk medie kræver gratis arbejdskraft – mens det advarer mod social dumping indenfor mediebranchen

Men som Journalista.dk i den forgangne uge kunne afsløre, var Ane Halsboe-Jørgensen fuldt ud klar over, at hun ikke måtte fjerne afspærringerne mellem sæderne, for at sidde ved siden af sin mand. Det skyldtes at det direkte fremgik af invitationen, at der skulle være mindst et sædes afstand mellem gæsterne.

Andre aktindsigter opnået af Journalista.dk viser nu, at Peter Hummelgaard på helt samme måde som Ane Halsboe-Jørgensen kendte til de regler, som de begge så stort på. Det skyldes at ministrene modtog samme indbydelse fra PensionDanmark, hvor der blandt andet stod :

– Vi mødes klokken 17.30 i Meyers Restaurant på øverste etage i Operaen og indleder med middag inden forestillingen starter klokken 19.30. Både Meyers og Operaen har sikret, at alle COVID-19 hensyn overholdes. Der er naturligvis håndsprit og god afstand, i salen er kun hvert andet sæde besat.

På Journalista.dk arbejder vi på at få en udtalelse fra Peter Hummelgaard om, hvorfor han urigtigt har oplyst, at han ikke var bekendt med coronarestriktionerne i Operaen.

Del artiklen her:
1 Comment

  1. “Når skidt kommer til ære og fattigfolk til penge, så begynder hønsene at gå med laksko”. Sosse pampere!
    Stem NB! Støt SIAD!
    P.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*