Forskere ville markedsfører forkert racismeteori via tilbagevist hatecrime i håndplukket medie – og påstå at muslimer er særligt hårdt ramt

Del artiklen her:

Hvad gør man som forsker, hvis man vil have markedsført en forfejlet banebrydende teori– og hvor meget fylder pressearbejdet? Det viser en sag fra universiteterne i København og Aalborg, hvor forskere havde arbejdet sammen om at påvise racisme hos ordensmagten, hvilket dog blev tilbagekaldt kort efter offentliggørelsen.

De helt store overskrifter var fremme i Politiken den 1. oktober i år, da Mikkel Jarle Christensen, professor ved Københavns Universitets juridiske institut, og Christian Klement, studielektor ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde ved Aalborg Universitet, fremlagde en højt profileret undersøgelse. Forskerne kunne nemlig med baggrund i data fra de seneste 12 års sigtelser, tiltaler og domme fastslå, at minoriteter langt oftere end etniske danskere bliver sigtet af politiet, uden at det fører til straffe.

Overfor avisen forklarede Mikkel Jarle Christensen det blandt andet på denne måde :

– Det lader til, at der sker en form for etnisk profilering. Vi kan simpelthen ikke forklare det på andre måneder, end at der er et disproportionalt fokus på de her grupper.

Der skulle dog blot gå få dage, før Mikkel Jarle Christensen og Christian Klement måtte erkende, at de ikke kun havde misforstået datasættene. Men også at konklusionerne var så forkerte, at det var nødvendigt for Københavns Universitet den 7. oktober 2021 at udsende en pressemeddelelse blandt andet med denne ordlyd :

– Data angår tiltaler og ikke sigtelser, som artiklen ellers er bygget op om. Selvom sigtelser i sagens natur influerer tiltaler, så kan de ikke sidestilles hermed. Vores fokus på sigtelser og politikontrol i artiklen og i medierne har dermed været misvisende og kan ikke underbygges af vores data. Artiklen er derfor trukket tilbage.

Af pressemeddelelsen fremgik samtidig, at forskerne ikke kunne finde frem til, hvorfor de havde misforstået afgørende forhold :

– I og med der nu er tvivl om artiklens konklusioner vælger vi at trække artiklen tilbage. Det er meget beklageligt.

Tilbagekaldelsen betød samtidig, at en række medier måtte ændre i teksterne på deres respektive hjemmesider.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
3 Comments

 1. jeps, nu den ydre venstre endelig afslører sig selv i Akademia.

  (note: ‘ydre venstre’ er også kendt som, ‘radikaliserede leftister’, i.e. socialister kommunister tilhængere af marxisme, en ekstrem ideologi, skyldige for over 100 mil. plus, døde verden rundt, via sult, kulde, krig, ol. påskud, med følger man kan mærke tæt på knoglemarven, såsom høje leveomkostninger, som vi også er bevidner til i dag med prisstigninger overalt for den lille mand, dog ikke for dem selv, de lever af kriser og laver profit samt begrænser vores liv i frygt terror- det er set i energisektoren uden regler og høje stigninger hvor Staten og Selskaberne Industrien sammen laver aftaler der rammer os andre, med landbruget og mad, vores sundheds ‘valg’ uden fritvalg, husleje eller boligrenter i banken- mange døer også via direkte forfølgelser, voldelige ‘riots’ og terrorangreb, en ideologi som også nazisterne, såkaldte ydre højre, fulgte, og som alle radikale fanatikere, som de politiske-’religiøse’ islamister, ydre hinduer, oa., har tilfælles om)

  Vi har også set dem andre steder, såsom,

  Medierne, her den kontrollerede fra Staten og/ efterretningstjenester, MSM.
  Også kendt som den viderudstrakte arm for politikere, og propaganda maskinen, via ‘tel a vision’ (tv’et), ‘fortæl en historie’ (oversættelse) eller ‘digte op/spinde op en historie’ for masserne, via billeder eller frekvenser der sender dig ude i en hypnose trance tilstand (passiv), ergo hjernevaskning (‘mind kontrol’, aka ‘govern ment’, som er latinsk og betyder at ‘kontrollere hjernen’).

  Vi har set dem infiltrere HR, dvs. i rekrutteringenssektoren (Sveriges ‘Riks’ mediet online, af selvstændige udrednings journalister rapporterer på det). Dvs. de kan bestemme at kunne ‘target’/forfølge dem de ikke kan lide, og socioøkonomisk ruinere dem eller stemple dem og sortliste dem, eller for at dække over deres kriminelle slægtninge, bekendte og venner, via en infiltrering som ansat i myndighederne (i Sverige fortælles fornyeligt om sandheden på dette og bl.a. om forfalskninger af deres identiteter eller krediterings papirer, såsom uddannelse, ol. dvs. svindel med hvad de kan eller hvem de er egentlig netop for at kunne få stillingen, infiltere og ødelægge andres liv eller for let at kunne bedrive kriminalitet). I Damnark afslører såmænd Journalista selv her forleden om en mellemøstlig vikar i ældreplejen, der fik en lederstilling kort efter og skorede leder løn, uden evner, kompetancer og erfaringer! Hvem har ansat ham? Hvad er ansættelsesudvaget? Hvad er rekrutteringsbureauer? Eller ‘headhuntere’?

  Vi har også set dem infiltrere myndigheder og systemer:

  Domstolene,

  Advokat-jura erhvervet-Branchen, med de såkaldte ‘menneskerets advokater/jurister’ (dog menneskeret kun for fremmede, ikke for indfødte danskere i deres eget land med deres egne skat og arbejde hele livet, de har ingen menneskeret, ifølge dem! f.eks. de advokater vinder en sag om førtidspension til en fremmed, uden tilknytning til arbejdsmarkedet eller landet, omvendt er ligeglade for samme for en alvorligt syg dansker, udsat og helt alene uden hjælp, og topskatbetaler før sin sygdom eller skade.. flot hva’? God udvikling! Omvendt menneskeret! Og i eget føderland)

  Kommuner,

  Hospitaler, apoteker, som læger, apoteker erhv.drivende der kommer tilbage (og du kan spørge dig selv hvorfor nu? hvor var du flyttet til og hvorfor? og hvorfor lige her nu?) til DK for at ‘vaccinere’ danskere og lave penge, psykologer af enhver slags såsom neurologi, adfærd, sundhedspersonale ol. også pæredanske, men også ydre i deres orientering der også ‘vaccinerede’ danskere for penge.

  Ofte ren og skær grådighed, eller også ideologisk, som ‘agenter’ ‘spioner’, ja intet romantisk heltelignende fra en film, de er ofte organiseret kriminalitet (Tidl. CIA Direktør Mike Pompeo, erkender live dec. 2019: ‘vi lyver, bedrager, stjæler’.. glemte at tage med, at de myrder. Også uskyldige som de targetforfølger fordi de taler sandheden eller for at afpresse via kvindelige prostituerede agenter og stjæle deres formuer) bag en efterretningstjenestes netværk, de er betalte mordere og stalkere fra fjendtlige regimer i vores lande,

  med falske identiteter og falske papirer, givet alt til fremmede uden at stille høje-re krav så de udspekulerede af dem udnytter velfærdsret de syge, ældre, familie danskere har topskat finansieret hele livet for nogle, og hvor de får endnu flere ind nu, med store familiesammenføringer, det er der vi er!

  Partier, politik, (hvor de ofte kun taler de fremmedes ret, der vil ind i landet, men hvor hverken ser sig selv som nydanskere, som en del, kun i frynsergoder og rettigheder, eller taler danskerenes sag i dette land man bor og lever sammen! Eller som nye partier i Sverige nu, der dog modarbejder alt demokratisk eller kristen!)

  Politiet, de bruger dem også, og

  støttet med vores skattepenge i lille Danmark, nu inkl. af Sekretariatet for Efterretningstjenesten, Politiet- der hyrede dem for at lave politiske ‘hitpieces’ (‘Cybernauterne’ vist hedder de een af dem kendt fra Radio Loud, en del af samme grupper, der indberettedes fra selvstændige medier i Danmark, som Lars Kragh Andersens kanal, og fra den anden kanal, Ytringspligt Podcast med Alex Valeur- nu lukket-)-
  Dvs. hyrede dem for at lave propaganda karaktermord og diskreditere ganske almindelige borgere og selvstændige tænkere eller kritikere, der stiller spørgsmålstegn- ssom de belejligt kan kalde ‘racister’, ‘fjendtlige’, ‘islamophober’, ‘nazister’, ol. kendt som ‘projicering’ i psykologi, eller overførsel og rolleombytning på dansk, netop for at lukke debatten ned over hvad det er de laver med vores penge!

  og dvs. ikke mindst, misbruger og indblandet i at stjæle enten velfærdsydelser indirekte dvs. legaliseret som ‘hjælp’ (Selskab for Trykkefrihed af Aja Fog, afslører denne svindel, via sande levende vidnesbyrd fra andre udlændinge fra tidl. Yugoslavien, som boede i de samme ghettoer med de af, mellemøstlig og afrikansk afstam, der udnyttede systemet, f.eks. via em kvindes mange børn, som en slags ‘avlemaskine’, for at købe sig til luksus i bl.a. mercedes bil!) eller på anden vis direkte tyveri og svindel, fra alles velfærd, f.eks. via ansøgte puljer eller tilskud de ikke fortjener, dvs. ofte via manipulation eller hjælp fra andre inde i systemet nu, systemkammerateri.

  Dette er også afsløret i Sverige bl.a. lande i Europa, igennem mange år nu, af samme mediet som anset oa. selvstændige netop fordi MSM formørker de tilstande, hvor de kan se at bl.a. fritidskoler, moskeer, halalorganisationer, frisørsaloner, kebabsteder, slikkiosker, bagelsshops, pizzarier, ol. er oftere end som så frontfacader for organiseret korruption eller kriminalitet generelt, oa. er skabt af af ekstremme islamister, såsom Muslimisk Brotherhood-lignende grupper der også laver profit via dem eller ‘espionage’, aka mordere, stalkere, som er tag-selv-bord for netop at tage del fra vores velfærd med påskud om religionsfrihed, menneskeret, bureaukrati huller, ol. forvridninger af demokratiet til deres fordel kun. Og, for at tage et land ned, som de kalder det åbent, indefra i en skjult krigsførelse. Som marxismen er afsløret at køre manuskript protokol på, vi kender om via bl.a. tidl. KGB defector, såsom Yuri Bezmenov.

  De marxister generelt set er ofte også meget aggressive og voldelige oveni og inblandet i ekstremme bevægelser som woke, identitetspolitik, falske klima aktivister-alarmister, såkaldte social-justice warriors, ol. og dvs. unge rekrutteres og hjernevaskes af de samme oligarker globalister bag dem (forældre og deres Klub) der hader menneskeheden, kvinder, traditioner, historien og familien.
  De gamle bag de bevægelser af ideologier finansierer disse, nutildags passende omdøbt del af terror-bevægelser og radikaliserede pressegrupper i samfundet, efter at det ikke mere kunne slå igennem som falsk stemme for ‘arbejderklassens kamp’, og de havde brug for noget nyt.

  Det blev derfor kønnernes kamp mod hinanden, alder, børn mod deres forældre i kamp, sexorientering, ol. forskelle netop for at skabe splid i befolkningen.
  Og, alt teknologisk set som lige med progressivt godt, og alt skal forkastes for alt nyt, alt skal være digitalt helst, og dvs. fjernstyret, og masseovervågning- samt, klimaeventyr i frygt og panik men ikke rigtige tal og videnskabsbaseret, og New Age Religionen ‘kumba ja’ eller bajer BS orgier og ritualer, men hvilken bedrag på folket og især bange, vrede, sårbare naive unge som Greta Th. Og hendse Anti fa forældre, som er een af de ydre leftister der taler om at de bekæmper fascister mens de selv er det, flot maskering, men deres resultater viser alt:

  offerkortet på den ene side, hippier og tabere,

  så du altid føler dig fejldirigeret og fejlsået af alle i dit eget liv,
  som de andres skyld selvfølgelig,
  også for din egen dårlige opførsel,
  i skam og skyld for deres ufortjente luksusliv,
  umodne, uden et ansvar i livet,
  raseri temperament og selvkontrol issues for det mindste som infantile hjernedøde fjolser,
  ofte serviceret priviligeret rich-kids, som Ida Auken, der skulle moralisere os andre om vores liv efter hendes WEF hvervning hos globalisterne med store hykleri issues hvor de ikke kan overholde selv hvad de prædikker, regler kun for andre så klart,
  såkaldte, ‘social justice warriors’, der dog vi andre ikke har spurgt hjælp fra eller råd om.

  De er nedarvet i karriere politik fra deres karriere politik forældre, eller bare forsømte,
  de er afsporet i livet, altid ofre, og vrede på deres rige forældre eller venners liv, overført nu mod hele verden, fordi deres forældre brugte dem end elsket dem, har kastet opdragelsens opgave hjemme for egen karriereræs eller ekstremisme ræs, og ofte over til en fjernt kostskole viste deres omsorg og kærlighed via gaver, penge og ting, belønnet og ‘elsket’ hvis de viser resultater, penge, status, lige venner og kredse i navlepilleri (‘narcissime’ er ofte deres diagnose, det er ikke kærlighed, de bruger andre og lærer dig at misbruge andre selv.. det er trist, mange patienter hos psykologer og psykiatere) end, klart, den moderlige eller faderlige i balance oprigtige varme, tilstedeværelse og ikke mindst, krav.

  En Læring i selvberettigelse og at blive serviceret i materialer og gaveboder føres ikke overraskende for andre at se på dem kun ud til en ond cirkel, men ikke højner dit niveau sammen med nogle der er bedre end dig eller forskellige end dig, at lære fra hinanden, kun dem vi er lige med i vores ens ynk, medynk, og ynkelige falsktrygheds gruppetilørsel (efter race grupperinger sat mod hinanden, klasse, køn, alder, sex orientering, religion, ol.) sondringer mellem hinanden end at stå sammen i accept, næstekærlighed og tolerance, at rumme alle- så de kan fastholde os alle dernede som stakler og ofre i samme sursuppe end at finde vores fulde potentiale at skabe, sammen, og end at ‘dekonstruere’ alt godt og konstruktivt, de må tro vi er dumme!

  Vi er bedre er vi ikke? til at lade os blive misbrugt af andre med onde hensigter?

  og samtidigt,

  de store bag de små aktivister og offerkortet, med en koordineret udryddelse af arbejder- og middelklassen, eller et land, som krigsførelse mod bl.a. en national identitet, direkte i angreb mod et land, som nævnt hhv. her via ‘krisepåskud’ for at lave profit mens vi sulter, fryser, gå konkurs som selvstændig erhvervsdrivende, overlever kun, og een herskerklasse tilbage at ruuuule them all, ja? eller via befolkningserstatninger, og her islamiseringen, mod kontinenter som Europa, USA. og vores kultur, historie, traditioner

  to fluer med eet smæk.

  Alle de ekstremme ydre leftister beskriver deres yderligheder således:

  1. kapitalismen skal destrueres (det usagte: til fordel for marxismens dødelige okkult model), det handler ikke om miljø eller noget andet, de ellers altid råber om på gaderne mens de afspærrer vejene og ambulancerne kan ikke nå frem, arbejdere i en sund kapital-grundet win-win samfundsaftale mellem en arbejdsgiver og en arbejdstager kan ikke nå frem og brødføde deres familier, og bilerne udleder mere gas, så hurra for deres logik som ‘miljøet’ forkæmpere (erkendelsen: miljøet bruges kun som påskud til et højere mørkt formål og agenda mod al udviklingen i verden)

  2. al frihed skal tages ned; islamisterne’s egen Sharia lov okkultisme skal herske verden over, siger de åbent, bare tjek deres egne kanaler (det mere eller mindre ‘usagte’: over både demokrati og alle tro, og samfundsudvikling, kristendom, jødeisme, ateisme, buddhisme, oa.). De færreste undersøger hvad ‘sharia’ betyder i detaljer, vel? De burde. Uvidenhed er hvad de bruger imod os. Og det er klart antidemokratisk. Som nævnt, de følger også marxismens model.

  De er nu sivet ind i alt, og de smadrer alt.

  De er styret af irrationelle følelser, egne subjektive og egoistiske eller umodne, i hvert fald forkerte fortolkninger og opfattelse af virkeligheden (meget ego centreret person og sygelig logik, ofre regrederet tilbage i et tidligere ung udviklingsstadie, såsom barn eller ung, hvor ofte traumet kan være sket, ergo kører i cirkler uden at forstp at komme ud af det sundt), tror at deres egen virkelighed er hele sandheden!

  Men virkeligheden og sandheden er meget fast og objektivt, vi ved alle hvad er rigtigt fra forkert, men de vælger bedst at jage egen hale hele livet,

  og ikke funderet i fakta, tal, fornuft, og objektive samlet/hentet data, og forståelse af hvad man læser, eller direkte bevidst omgåelse pga. interessekonflikt, med en ære i etik i fagligheden og en moral som menneske, dvs. både det personlige og det faglige/arbejdsmæssige ansvar, meget apropos denne nyhed her, bør rejses.

  Vi har et stort problem i vores hænder.

  Nu prøver de ydre kræfter at slette vores historie også i online søgninger, du finder ikke sandheden frem mere, flere nuancer er taget væk af Mega Tek Selskaber, du ser kun eet narrativ,

  så skynd jer at få fat i de gamle bøger før globalisterne, nazisterne, stalinisterne, islamisterne, oa. af samme ‘ydre leftister’ ideologi, som nævnt, brænder dem ned i et bål. Så du ikek kender din historie.

  Biblen er næste offer, AI Bibel og nye opslag i bøgerform nu med fjernet gammel tekst, men hvad har de gang i?

  Hold jer årvågne.

 2. den korte version er:

  det handler primært om faglig etik, dernæst, ideologi infiltreringen i systemerne

  I et ethverrt seriøst fag, man ved at saglighed uden etik, og uden individets moral, er ikke faglighed, men ideologi eller interessekonflikt. Man lærer, at subjektive fortolkninger og opfattelser baseret i egne irrationelle følelser, at tilskrive anden mening eller forurene et emne end det faktuelle korrekt er ikke faglighed. Ethvert studie, data samling og konklusion forankres i objektivitet, neutralitet, saglighed før dette kan gøres videnskabeligt troværdigt og pålideligt. Ansvarspådragelsen må derfor adressere både det personlige- og fagligt-arbejdsmæssige ansvar.

  Sidst, ideologierne er igennem flere år nu dokumenteret fra mange selvstændige nyhedskilder til at have sivet ind i hele systemet i og mod vestens eksistensgrundlag. Som her vises, Akademia, men også skolerme, sundhedsvæsnet, socialvæsnet, og retsvæsen. I politik, politiet, og efterretningstjenesten. I Sverige har de fokus på, at ydre venstre, ‘højre’ og politisk-religiøs ideologi-er er slået sig sammen under een, idet fællesnævneren er marxisme, om at nedlægge den vestlige verdens samfundsorden, bl.a. ved at overvælde eller stjæle fra skatteydernes kasse.

  Der er rigtig meget at sige i emnet her, det her er kun ridsen på lakken, det er ikke muligt i dette forum med en lille kommentarfelt, det er nok bedst i en essay-lignende form.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*