Forstadskommune : Vi betaler sygeplejersker 520.000 kroner i løn om året – nabokommunerne mere

Del artiklen her:

Samtidig med at det igen og igen er lydt for sygeplejerskerne at de er meget dårligt lønnede, viser flere og flere tal, at det langt fra synes at være tilfældet. Senest er det Tårnby Kommune hvis personalechef Helle Poulsen uopfordret og således af egen drift, har fremsendt de gennemsnitlige lønninger for kommunens sygeplejersker til Journalista.dk.

540.000 kroner i gennemsnit for et årsværk.

Så meget kunne Journalista.dk sidste efterår afslører, at sygeplejersker i gennemsnit tjener på landets sygehuse, hvis de arbejder på fuld tid. Bedømt på reaktionerne fra sygeplejerskerne, var der i dén grad tale om en afsløring, som brød afgørende med de traditionelle udmeldinger om deres lønforhold. Herunder at en lang række hospitalsansatte sygeplejersker har sikret sig millionlønninger, hvilket flere af dem gik særdeles langt for at undgå, skulle komme til offentlighedens kendskab.

Fra flere sider lød det i forbindelse med offentliggørelsen af sygeplejerskernes gennemsnitlige årslønninger, at der var tale om meget specielle forhold på hospitalerne, hvilket gav et forkert indtryk af deres aflønning.

Men nu viser tallene fra Tårnby Kommune, at også kommunalt ansatte sygeplejersker i gennemsnit tjener på den gode side af en halv million kroner om året.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*