Fyret efter sager om rod i økonomien og ansættelsen af sin egen søn : Scorede alligevel identisk nyt job få måneder efter til 850.000 kroner om året

Del artiklen her:

På trods af at have haft en særdeles kritiseret ansættelse bag sig i Odsherred Kommune, lykkedes det alligevel noget nær omgående for Anne Dorte Greve Madsen at skaffe sig et nyt kommunalt velbetalt topjob.

Lolland Kommune

– Der må i givet fald være tale om en langsigtet løsning over flere budgetår.

Sådan lød det i begyndelsen af september 2017 fra Arne Mikkelsen, medlem af byrådet i Odsherred Kommune for Socialistisk Folkeparti og formand for kommunens ældreudvalg, da han overfor Ekstra Bladet kommenterede på den hjemsendelse, der netop var sket af ældrechefen Anne Dorte Greve Madsen.

Det i forlængelse af at det var nødvendigt for lokalpolitikerne at finde alternative finansieringsmodeller, efter at hun over en længere periode tilsyneladende havde afgivet urigtige oplysninger overfor byrådet omkring den økonomiske situation indenfor hendes forvaltning. Det var sket ved at hun havde fastholdt balance i budgetterne, uanset at der var et underskud på i størrelsesordenen 14 millioner kroner.

Læs også : Kommunalt vandværk gik fra to direktører til én – hvilket kostede skatteyderne millioner af kroner i gyldent håndtryk

Forhold der var med til at gøre, at Anne Dorte Greve Madsen blev fritaget for tjeneste. Ligesom det også efterfølgende kom frem, at hun ikke havde informeret sine overordnede om ansættelsen af sin søn i den del af forvaltningen, hun var ansvarlig leder af.

På trods af skandalesager : Ingen tjenestelige anmærkninger

Begge dele var med til at gøre, at hjemsendelsen af Anne Dorte Greve Madsen efterfølgende blev fulgt op af en afslutning på ansættelsesforholdet. Dog først efter at hun ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Odsherred Kommune i langt over et kalenderår, havde hævet sin normale løn inklusiv arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger på omkring 900.000 kroner om året.

Læs også : Fest på direktionsgangen : Alle medlemmer steg flere hundrede tusinde kroner i løn – og direktør fik millioner af kroner i gyldent håndtryk

Af de fremsendte bilag til Journalista.dk fremgår samtidig, at man fra kommunens side på trods af de kritisable forhold, ikke fandt anledning til at give Anne Dorte Greve Madsen nogle tjenestelige påtaler i form af eksempelvis en advarsel. Et forhold der kan have hjulpet hende på vej til det job, hun startede i få måneder efter, at den sidste løn var gået ind fra Odsherred Kommune. Nemlig som Ældre- og socialchef i Lolland Kommune, hvorfra aktindsigter udleveret til Journalista.dk fastslår, at Anne Dorte Greve Madsen også for fremtiden kan se frem til en ganske fornuftig aflønning.

Læs også : Jens Kramer Mikkelsen scorede 5.2 millioner kroner i gyldent håndtryk : Hans kriseramte kommunale arbejdsgiver forsøgte at dække over størrelsen

Således viser opgørelserne fra Lolland Kommune, at den ellers skandaleramte embedsmand kommer til at ligge med en årsløn, som inklusiv arbejdsgiverens pensionsindbetalinger, bliver på den pæne side af 800.000 kroner.

Odsherred Kommunes oplysninger om lønforholdene for Anne Dorte Greve Madsen

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*