Halvdelen af alle indlagte coronapatienter er ikke-etniske danske

Del artiklen her:

Selv antallet af ikke-etniske danskere bosat i Danmark kun udgør omkring 14 procent af det samlede indbyggerantal, har denne gruppe af indbyggere været klart overrepræsenteret på hospitalernes coronaafsnit.

Når talen falder på ikke-etniske danskere bosat i Danmark, har udgangspunktet historisk set været personer født i Norge, Sverige og andre lande i Nordeuropa. En udvikling der dog på afgørende vis har ændret sig de seneste år, efter de ikke-etniske danskere i stadigt stigende grad nu udgøres af personer, der blev født i eller omkring Mellemøsten.

Således viser de senest tilgængelige tal fra Integrationsbarometret, der udgives af Statens IT, at indbyggere med udgangspunkt i Tyrkiet, Syrien og Irak til sammen udgør omkring 150.000 personer. Stærkt forfulgt af libanere, pakistanere og personer født i Bosnien-Hercegovina, som i alt udgør omkring 80.000 indbyggere.

Læs også : Dødsattesterne der lukkede Danmark : Her er myndighedernes påberåbte beviser for at danskere er døde af corona

Et af de vedvarende rygter i forbindelse med pandemien har været, at det har været personer fra disse lande, der i høj grad har belagt sygehusenes COVID-afdelinger. Hvilket blandt andet tidligt under pandemien fik fremtrædende læger til at melde ud, at det var nødvendigt at gøre op med berøringsangsten og forholde sig til, at ikke-etniske danskere udgjorde en stor del af de coronaramte.

 

Tal fra SSI : Klar overrepræsentation af ikke-etniske danskere blandt de indlagte

Om patienterne på coronaafsnittene har haft deres oprindelse i lande som Tyrkiet, Syrien og Irak, er dog ikke umiddelbart noget, som Statens Serum Institut (SSI) mener at kunne lave statistiske kørsler over. Men ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos SSI, synes der at være noget om snakken.

Læs også : Hundredvis af danske coronadøde skulle obduceres for at analysere virussen – det er bare ikke sket endnu

Således oplyser SSI efter et meget langtrukket forløb, at der i perioden fra den 11. marts 2020 og frem til den 19. november 2021, i alt har været 5.840 ikke-etniske danskere indlagt med corona – hvoraf der har været en lille overvægt af mænd. Ifølge SSI er opgørelsen sket ved at bruge en række forskellige registre :

– Opgørelsen viser antal personer med anden etnisk baggrund end dansk, der har været indlagt med COVID-19 i Danmark fra 11. marts 2020 til nu (opgjort per 19. november 2021, red.), fordelt på køn. Personer med anden etnisk baggrund end dansk er defineret som personer med et andet tilhørsland end Danmark. Opgørelsen er baseret på MiBa (den danske mikrobiologiske database), LPR (Landspatientregisteret) og regionale snapshots til registrering af indlæggelser med COVID-19. Der ud over anvendes CPR-registreret til registrering af tilhørsland og køn.

Læs også : Rigspolitiet : Vi har svært ved at finde minkordre – på grund af corona

Sammenholdes antallet af indlagte ikke-etniske danskere med det samlede antal indlagte mellem den 11. marts 2020 og 19. november 2021, svarer det godt og vel til, at de ikke-etniske danskere har udgjort omkring hver anden.

Del artiklen her:
4 Comments

 1. Som forventet. Sådanne oplysninger skjules.

  I 90’erne, i Nyrops moralske årti, besøgte jeg en kammerat på Rigshospitalet. Han blev pludselig placeret ude på gangen, hvor endeløse rækker af syge danskere lå. Ingen integration i sigte.

  Min kammerat fortalte, der var kommet en indvandrer, der selvfølgelig havde forrang til en stueplads. Jeg gik forkert på 4-5 stuer. Der lå muslimerne og tronede i flertal.

  Ækel forskelsbehandling

  DSU-regeringen får aldrig styr på smitten, så længe de nægter at inddrage muslimer som samfundsborgere i ligningen. En opgave for MF Sikander Siddique ????

 2. Af de første 26 engelske læger der døde af Covid-19 fra 20. marts 2020 og 6 uger frem var 25 af dem læger med udenlandsk herkomst – fra Indien, Pakistan og Afrika. Tydeligvis skyldtes det mangel på D-vitamin. Alle mørkhudede læger blev derefter opfordret til at tage D-vitamin, og to uger efter stoppede dødsfaldene i disse grupper.
  Hør historien her (34 minutter inde):
  https://www.youtube.com/watch?v=WjbpkeSqLjc
  Havde Sundhedsstyrelsen opfordret os til at tage 100 mikrogram D-vitamin dagligt, så havde vi nok helt sluppet for dødsfald, slemme indlæggelser og længerevarende sygdomsforløb, men så havde Big Pharma heller ikke tjent penge, og det var vel det, det hele drejede sig om.
  (De 100 mikrogram gælder voksne på 60 kg. Gamle og overvægtige skal tage en større dosis ifølge videoen).

  • “Tydeligvis skyldtes det mangel på D-vitamin.”

   Derfor får de også sukkersyge, som blev bevist i sidste århundrede.

   Især kvinderne er udsatte pga deres indpakning, men det blev kun til burkaforbud

 3. I øvrigt var der en overlæge fra Hvidovre Hospital som allerede i november/december 2020 oplyste at jo mørkere hud hendes patienter havde, jo mere syge af Covid-19 blev de.
  Ja, det var ikke lige præcis sådan hun udtrykte sig, men budskabet var i hvert fald forståeligt for mig. Jeg tog straks ekstra doser D-vitamin og anbefalede familien at gøre det samme.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*