Højtråbende frontfigur i de offentligt ansattes kampagne for højere løn : Tjener 600.000 kroner om året – og har lige fået kæmpe lønforhøjelse

Del artiklen her:

Spørger man Nina Palesa Bonde selv, er det blev sværere og sværere at være offentligt ansat. Det på trods af at hendes egen lønseddel fortæller en helt anden historie.

Nina Palesa Bonde

– De krav, vi har stillet løbende, er meget rimelige. Det handler ikke kun om betalt spisepause og lærernes arbejdstid. Det vigtigste budskab er, at nok er nok. Vi er blevet spist i små bidder, fordi skruen hele tiden bliver strammet. Det skal stoppe nu, ellers knækker vi halsen.

Sådan lød det fra Nina Palesa Bonde, dommerfuldmægtig ved Københavns Byret, da hun overfor Danmarks Radio i midten af april kommenterede på overenskomstforhandlingerne for 2018. Overfor det statsejede medie slog hun samtidig fast, at det var et udtryk for god energi, når hun meget højtråbende fremførte slogans som ”Nok er nok”.

Læs også : DR-chef stoppede frivilligt – men scorede formue i fratrædelsesgodtgørelse

Fra Danmarks Radios side fandt man dog ikke anledning til at spørge ind til, hvad Nina Palesa Bonde selv tjener. Det på trods af, at hun også i andre sammenhænge har fremført en påstand om besværlige forhold for offentligt ansatte.

Hendes aflønning fremgår i stedet af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos Københavns Byret.

Københavns Byrets oversigt over Nina Palesa Bondes lønforhold

 

Lønstigning på over 11% på blot to år

De fremsendte bilag til Journalista.dk fastslår, at Nina Palesa Bonde, på trods af at have fremført sine holdninger om at være lavt lønnet under meget højlydte demonstrationer og i forskellige medieoptrædender, har haft en indtjening, der langt fra må anses for dårlig.

Således tjente hun i 2017 inklusiv pension lige under 600.000 kroner, eller helt præcist 594.443 kroner.

Læs også : Årsløn på 3.622.979 kroner rakte ikke – DRs generaldirektør scorede kæmpe lønforhøjelse i 2017

En markant fremgang i forhold til 2015, hvor Nina Palesa Bonde inklusiv pension kunne sætte 527.437 kroner ind på sin lønkonto. En lønstigning på blot to år, der stod skatteyderne i 67.006 kroner. Eller hvad der procentvis giver en fremgang på over 11% i forhold til den løn, som Nina Palesa Bonde inklusiv pension tjente i 2017.

Læs også : DF-ordfører om generaldirektørs gigantløn : Bestyrelsesformand må gribe ind

Med forventede kommende lønstigninger på 8.1% til offentligt ansatte som dommerfuldmægtigen betyder det, at hun også i fremtiden kan forvente en markant fremgang i sin indtjening. I den kommende overenskomstperiode står hun således til, at nå op på en løn inklusiv pension på 641.998 kroner.

Del artiklen her:
5 Comments

  1. “Damen var i morgentv på Tv2 i sidste uge. Her fremgik det at hun faktisk var på arbejde,men brugte sin arbejdstid! på at møde op ved Forligsinstitutionen ,så snart hun kunne se sit snit til det.Hvorfor er der ingen ,der sætter spørgsmål til dette. For mig at se er det forkasteligt at bruge skattebetalt arbejdstid til sådan noget.Desuden vil jeg da nødig i kløerne på en dommer af den kaliber .

  2. Nok er nok, skreg damen. Men det eneste hun ikke kunne få nok af, var sig selv. Hun opnåede sine 5 minutes of fame, og udviste en “show off” optræden, som sjældent set. Med tanke på hendes lønseddel og arbejdsforhold i øvrigt, kan ingen fornuftige mennesker tage konen alvorligt. Nu ligger skifteretten jo lige om hjørnet, så hun mellem to domsforhandlinger kunne smutte ned på Skt. Annæ Plads og opføre sit show. Joh, nok er nok!

  3. Det forekommer påfaldende at hun har to årslønninger omkring 500.000, så et drop og så igen to årslønninger omkring 500.000. Mon hun har haft frihed uden løn og pension?

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*