Holger Ks arabiske luksus : 5-stjernet hotel – på skatteydernes regning

Del artiklen her:

Der blev ikke sparet på noget, da Holger K Nielsen lagde vejen forbi Doha. Det i forbindelse med hans højtlønnede job som regeringens særlige udsending med fokus på at sikre en plads i FNs Sikkerhedsråd.

I 2025 sker der udskiftninger i FNs Sikkerhedsråd, der er verdenssamfundets øverste organ.

Et råd som Danmark de seneste år er gået målrettet efter en plads i, hvilket blandt andet er sket ved at udpege en såkaldt særlig FN-repræsentant, hvis opgave det er at føre valgkamp forud for afstemningen blandt medlemslandene.

I første omgang var det den tidligere Venstre-politiker Kristian Jensen, der stod for at markedsfører det danske kandidatur. En post han dog kun bestred omkring et års tid, inden han i 2022 stoppede for i stedet at blive administrerende direktør for den grønne erhvervsorganisation Green Power.

Efterfølgeren på posten blev den tidligere formand for Socialistisk Folkeparti Holger K. Nielsen, der også i forhold til rejsemønster, er fulgt i sin forgængers fodspor.

Læs også : Holger K. krævede opgør med andres flyvninger : Flyver selv jorden rundt – på skatteydernes regning

Det ved ikke kun at have en forkærlighed for eksotiske destinationer, men også ved at gøre brug af iøjnefaldende hoteller.

 

Spa og swimming-pools – endnu engang

Således har vi på Journalista.dk tidligere kunnet afdække, at Holger K. Nielsen har haft et særdeles iøjnefaldende forbrug af luksushoteller, når han har været på rundrejse i Afrika. Det ved at bo på hoteller, som i høj grad har den fællesnævner, at de råder over eksklusive spafaciliteter – oven i lukseriøse swimming-pools.

Læs også : Påstår at kæmpe for CO2-neutralitet : Tog med 20 andre flyet til København fra Aalborg

Men det er dog ikke kun i Afrika, at Holger K. Nielsen har pålagt skatteyderne at betale for sine dyre overnatninger. Det var eksempelvis også tilfældet, da han i begyndelsen af marts i år sammen med udvalgte embedsmænd, lagde vejen forbi Doha. Her fandt overnatningerne sted på det særdeles centralt beliggende Marriott Marquis City Center Doha Hotel, hvis gæster blandt andet har noget nær en panoramaudsigt over metropolen.

Læs også : Enhedsliste-borgmester hoppede på flyet til Schweiz – for at studere CO2-nedbringelse

På tilsvarende måde som ved SFerens valg af overnatninger i Afrika, råder også dette hotel over lukseriøse swimming-pools. Ligesom det samtidig tilbyder sine gæster, at de kan gøre brug af et stort spaområde.

Ved siden af de eksklusive rejser, har Holger K. Nielsen også under sin tid som dansk FN-udsending sikret sig en millionløn.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*