Ikke råd til plejehjem – men 31.250 kroner til kendiskok for tilberedning af økologisk naturkød

Naturmødets pressefoto af Hjørrings borgmester Arne Boelt (S)
Del artiklen her:

Igen i år blev Naturmødet i Hirtshals en dyr oplevelse for skatteyderne. Det på trods af at værten Hjørring Kommune ifølge eget udsagn, kæmper med at få de økonomiske ender til at mødes.

Når Hjørring Kommune fremlægger sin økonomi, er det næsten per definition med et trist ansigtsudtryk. Hvilket blandt andet skete i efteråret, da kommunens borgmester, socialdemokraten Arne Boelt, truede med ikke at ville genopstille til det kommende lokalvalg, hvis ikke det blev muligt at hæve skatten.

Et krav der kom på trods af, at Hjørring er blandt de kommuner, der udbetaler landets højeste lønninger til sine embedsmænd. Det skyldes blandt andet aflønningen af kommunaldirektøren, der årligt står de nordjyske skatteydere i 2.2 millioner kroner. Ligesom det også må anses iøjnefaldende, at Hjørring Kommune på trods af sine udtalte økonomiske problemer, der blandt andet har betydet lukning af et plejehjem, afholder størstedelen af udgifterne til Naturmødet.

Læs også : Fattig kommune lukker plejehjem og hæver skatten – og giver Anders Lund Madsen 62.500 kroner for én dags arbejde

En miniudgave af Folkemødet, hvor fokus er på naturoplevelser, da kommunen forsøger at markedsfører sig som Danmarks naturcentrum. Det sker blandt andet ved at betale en stor del af de udgifter, der knytter sig til Bonderøvens opdyrkning af et stykke jord i det nordjyske.

Aftale indgået mellem Naturmødet og Anne Hjernøe

 

Højtlønnede DR-folk scorer ekstra indkomster i Hjørring

Selv om årets udgave grundet coronasituationen var noget mindre end normalt, fandt den fattige kommune alligevel luft i budgettet til at hente forskellige kendisser til området.

Det drejede sig ikke kun om Johannes Langkilde, der blev betalt 20.000 kroner for en kort gåtur. Men også den tidligere tv- og radiovært Anders Lund Madsen, der aktuelt forsøger at stable en karriere som realitystjerne på benene, der i år blev betalt 62.500 kroner for sin deltagelse. Eller hvad der svarer til under halvdelen af, hvad han tidligere har sikret sig for at lægge vejen kortvarigt forbi Hjørring.

Læs også : Kommune efter at have betalt Anders Lund Madsen 138.000 kroner for ét programsat arrangement : Spørg Anders hvad vi fik for pengene

Blandt de andre deltagere ved årets Naturmøde var tv-kokken Anne Hjernøe, der fik 25.000 kroner eksklusiv moms for ulejligheden – eller hvad der svarer til 31.250 kroner inklusiv den statslige afgift. Det for at hun deltog i et arrangement, der i Naturmødets program blev beskrevet på denne måde :

– Kort film om naturkvæg og inspiration til brug af naturkød hjemme i eget køkken med værterne Anne Hjernøe, madskribent og kogebogsforfatter og Peter Brinkmann Kristensen projektleder, Naturen en rentabel del af landbruget.

Del artiklen her:
6 Comments

 1. Arne Boelt i HJørring er blot et andet socialistisk Pampersvin, der er fuld af løgn for at kunne undertrykke almindelige skattebetalende borgere.
  Han bruger skatteborgernes penge til at styrke sin egen position!
  Arne Boelt er en Magtliderlig elitær stodder, han skyr INTET for at beholde magten!
  At der dør en ældreborgere i unøde, samt at børn vanrygtes, det skider socialister på, når de bare kan beholde magten!
  Kære borgere i Hjørring, glem ikke dette ved kommunevalget 16. November 2021.
  Hvis I ikke er trætte af at socialisterne skider på jer, lyver, løber fra deres løfter, så skal I da bare stemme på dem igen!
  SIAD! Stem NB!
  P.

 2. “Whatever” Lene!
  Hvorfor skal vores ældreborgere behandles så brutalt?
  HVorfor skal vores børn, vores efterkommere, bare ignoreres, som om deres liv betyder intet!
  Fordi; de er jo bare børn!
  Når socialisterne har magten er der altid krise, trods vi aldrig har betalt så meget i skatter& afgifter, som nu!
  Men, der er krise, fordi socialisterne rager til sig, samt til deres Djøfere, der godvilligt hjælper socialisterne med magten, for ussel mammon!
  Socialisterne kalder sig for de svages beskyttere.
  MEN, hvis de ser deres chance til det, skubber de dig gerne under bussen, hvis du lige er gået på pension!
  Husk det! d. 16 November 2021.
  Stem NB!
  P.

  • Det er din beskidte retorik jeg udtaler mig om, ikke det politiske indhold det kan vi godt være enige om men tal dog med mere værdighed

 3. “Whatever” Lene!
  Hvordan taler man med værdighed, til en politiker, der kun for magtens skyld, stjæler penge fra de svage, lyver og manipulerer?
  Jeg tvivler på, at man kan få deres opmærksomhed, hvis man ikke viser sine sande følelser og giver dem tilbage med samme værdighed som de viser os!
  Mette FUSK blev under en debat på tinget kaldt for socialist, hvortil hun straks fra talerstolen udtalte, at det ville hun have sig frabedt!
  Når man kalder tingene ved deres rette navn, får man en reaktion. Ellers griner de ad os og venter kun på at skubbe os under bussen!
  Arne Boelt er en person uden værdighed, han ser til, at han bevare magten uanset, og sørger for sine nærmeste.
  Han er IKKE til for borgernes skyld i Hjørring, men ene & alene for sin egen!
  At det går ud over dem der ikke længere kan forsvare sig, jamen: sådan er det jo!
  I men optik(retorik) er Arne Boelt et Socialistisk Pampersvin!
  Håber, at vælgerne smider ham under bussen den 21. November 2021!
  Stem NB!
  P.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*