Kommunal havn holdt festligt årsmøde : Inviterede 145 i Musikhuset

Del artiklen her:

Der blev ikke sparet på noget, da Esbjergs kommunale havn inviterede indenfor til en stor sammenkomst i byens musikhus.

Esbjerg Havn

– I min optik er der to helt afgørende fokusområder for udviklingen af Esbjerg Havn for fremtiden. De er digitalisering og bæredygtighed. Her bør vi og virksomhederne på havnen i min optik fokusere benhårdt de næste mange, mange år.

Sådan lød det i en pressemeddelelse udsendt af Esbjerg Havn fra dets CCO, Jesper Bank, da han i slutningen af efteråret 2018 kommenterede på, hvordan han så udviklingen for den kommunalt ejede havn. I pressemeddelelsen slog Jesper Bank samtidig fast, at man ville implementere digitaliseringen i stor skala. Det for at gøre den tilgængelig for den internationale skibsfart, som Esbjerg Havn i høj grad er afhængig af.

Læs også : Esbjerg Havns smag for Michelin-stjerner : Middag til 26.637 kroner

Men Esbjerg Havn er dog ikke kun et sted, hvor man fokuserer på digitalisering. Som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos den kommunale havn, bruger den også gerne mange ressourcer på at holde store sammenkomster.

Det var eksempelvis tilfældet i slutningen af marts 2017, hvor skatteyderne måtte holde for, da havnen inviterede indenfor i det lokale Musikhus.

Faktura fra Esbjerg Musikhus til Esbjerg Havn

 

Markant repræsentation af politikere og embedsmænd

Således fremgår det af de fremsendte bilag til Journalista.dk, at der var fyldt særdeles godt op i Musikhuset i Esbjerg, da Esbjerg Havn holdt sit årsmøde i slutningen af maj 2017. I alt drejede det sig om 145, som stod på gæstelisten eller som der på anden måde blev betalt for.

Læs også : Bykonge gik på pension – og inviterede 750 gæster til sin afskedsreception på skatteydernes regning

Et møde der i alt endte med at stå skatteyderne i 79.765 kroner, hvilket i høj grad skyldtes den faste deltagerpris, Esbjerg Havn betalte for hver af deltagerne. Den stod i 408 kroner per person, hvorfor denne udgift i sig selv løb op i 59.160 kroner.

Blandt gæsterne var blandt andet repræsentation fra det politiske Esbjerg, hvilket blandt andet skete i skikkelse af flere byrådsmedlemmer. På samme måde som der eksempelvis også var blevet plads til ambassadøren Peter Taksøe-Jensen, ligesom den tidligere minister Laurits Tørnæs også lagde vejen forbi.

Læs også : Socialdemokrater invaderede skatteyderbetalt 60 års fødselsdag til 63.129 kroner

Desuden fik skatteyderne også fik lov til at betale for, at embedsmænd fra eksempelvis Region Syddanmark, kunne komme med til det store årsmøde afholdt i Esbjergs Musikhus.

Deltagerliste for Esbjerg Havns årsmøde

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*