Kommunaldirektør startede i nyt job : 200 gæster bød ham velkommen på byens hotel – på skatteydernes regning

Del artiklen her:

Da Henning Haahr Pedersen tiltrådte som ny kommunaldirektør i Odder Kommune, var det i dén grad noget, der skulle fejres.

Odder Kommune Henning Haahr Pedersen

– Henning har gjort det fortrinligt i Skanderborg Kommune i godt otte år. Jeg vil fremhæve hans grundlæggende respekt og forståelse for vigtigheden i at bevare velfærden.

Sådan lød det fra Odder Kommunes borgmester, Jørgen Gaarde, da det i slutningen af januar 2015 blev offentliggjort, at det skulle være Henning Haahr Pedersen, der overtog posten som kommunaldirektør i Odder Kommune. Det efter at bureaukraten tidligere havde været ansat i nabobyen Skanderborg Kommune, hvor han også havde været en del af dens ledelse.

Læs også : Trængsel i computerlokalet : 130.000 kroner brugt på iPad-studietur

Men hvad Jørgen Gaarde dog ikke kom ind på i forbindelse med præsentationen af Henning Haahr Pedersen var, at det langt fra ville blive en billig ansættelse for Odders skatteydere. For ikke nok med at de skulle betale ham en årlig millionhyre, de skulle også have pungen op af lommen, da den nye kommunaldirektør ville præsentere sig selv for byrådsmedlemmer, embedsmænd og andre venner af rådhuset i den aarhusianske forstadskommune.

Faktura fra hotel til Odder Kommune i forbindelse med fejring af ny direktion

 

Langt fra nok med kommunens kantine

Ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Odder Kommune, blev det en dyr oplevelse for skatteyderne, da Henning Haahr Pedersen blev præsenteret sammen med andre medlemmer af direktionen i den østjyske kommune foråret 2015.

Læs også : Borgmester fortsatte i byrådet – men inviterede alligevel 300 til kæmpe afskedsreception

Først og fremmest fordi, at det ikke var tilstrækkeligt at holde sammenkomsten i eksempelvis kommunens kantine. I stedet fandt den sted på det nærliggende Odder Parkhotel, der siden har skiftet navn til Montra Odder Parkhotel. Her blev der dækket op til 200 deltagere, hvilket i sig selv kostede skatteyderne 40.045 kroner. Hertil kom så udgifter til annoncering, som blandt andet blev foretaget i den lokale Odder Avis, hvilket medførte en regning på 17.792 kroner.

Læs også : Bykonge gik på pension – og inviterede 750 gæster til sin afskedsreception på skatteydernes regning

Dermed kostede det skatteyderne 57.837 kroner, da Henning Haahrd Pedersen skulle møde nogle af kommunens samarbejdspartnere.

Udgifter til annoncering i forbindelse med fejring af ny direktion

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*