Snapsefesten fortsætter i Guldborgsund – som nægter at fortælle hvem der deltog i festlighederne

Del artiklen her:

Guldborgsund Havne er kommunalt ejet. Det er dog ikke til at se på forbruget af snaps, når den årlige julefrokost løber af stablen.

Guldborgsund Havne

– Vore havne er en del af driftige handels og produktionsmiljøer hvor ”alt kan komme over kajen” – lige fra fisk over korn- og foderstofprodukter, kalk, kul, sten og grus, sågar træstammer og olie.

På blandt andet denne måde præsenterer Guldborgsund Havne sig selv på sin hjemmeside, hvor øboerne samtidig slår fast, at havnene ikke er til at komme uden om, hvis man på den ene eller anden måde ad søvejen skal stifte bekendtskab med Lolland-Falster. Det har også gjort at den ifølge eget udsagn, har foretaget en lang række udbygninger, så man på den måde er klar til et større rykind – eksempelvis i forbindelse med en eventuel forbindelse over eller under Femern.

Læs også : Festen fortsætter i Guldborgsund : DF-profil slår sig løs til julefrokoster hos kommunal havn

Men hos Guldborgsund Havne er der også en anden type af rykind, som ikke fremgår af havnenes hjemmeside. Nemlig den årlige julefrokost, hvor skatteyderne i dén grad får lov til at betale for, at snapseflaskerne sendes rundt.

Forhold der fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos Guldborgsund Havne.

 

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*