Vestjysk kommune amok i resultatløn : 716 embedsmænd fik udbetalt bonusser i 2017

Del artiklen her:

Resultatløn er ikke længere kun noget, som er forbeholdt få embedsmænd. Eksempelvis ikke i Esbjerg Kommune, hvor medarbejderne næsten må føle sig forbigået, hvis de ikke på den konto får udbetalt et tilskud til den almindelige løn.

Esbjerg Kommune

– Danmarks bedste arbejdsplads.

Sådan lød overskriften på Esbjerg Kommunes medarbejderblad, Personalefokus, da det i 2016 offentliggjorde en større undersøgelse af forholdene for de ansatte i den vestjyske kommune. Her blev det blandt andet slået fast, at skatteyderne dette år betalte løn til lige under 10.000 fuldtidsansatte, hvoraf områderne Borger og arbejdsmarked, Børn og kultur samt Sundhed og omsorg tog sig af langt størstedelen af årsværkene. Samtidig blev det også slået fast, at kommunen hovedsageligt er en arbejdsplads for kvinder, da mændene kun sidder på i runde tal 25% af de kommunale arbejdspladser i det vestjyske.

Læs også : Kommunal delegation på 10 helt tæt på filmstjerner : Spiste og drak på insted for 16.658 kroner

En af årsagerne til at Esbjerg Kommune omtaler sig selv som landets bedste arbejdsplads, må anses for at være de mange ekstraudbetalinger, medarbejderne fast modtager under titler som resultatløn eller engangsvederlag.

Det vil sige ekstraudbetalinger, som kommer oven i den almindelige løn, medarbejderne modtager.

Anonymiserede udbetalinger af engangsvederlag i 2017 i Esbjerg Kommune

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Og når man så samtidig kan læse om Fanø-sagen og andre historier om hvordan alvorligt syge mennesker sjuftes og udsættes for sagsmishandlede i kommunens jobcenter, så er det godt nok til at kaste op over.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*