Kommunaldirektørs tiltrædelsesreception havde 200 deltagere – men kommune aner ikke hvem

Del artiklen her:

I går kunne vi på Journalista.dk afslører, at det blev en bekostelig affærer for skatteyderne, da Odder Kommune præsenterede Henning Haahr Pedersen, som sin nye kommunaldirektør. Det skete ved en reception, som kommunen ikke véd, hvem deltog i.

– Jeg glæder mig til samarbejdet og er sikker på, at vores nye kommunaldirektør kan leve op til de høje forventninger fra såvel organisation som borgerne i kommunen. Henning er kendt og respekteret i det kommunale Danmark og har mange års direktørerfaring blandt andet fra Skanderborg.

Sådan lød det i en pressemeddelelse fra Odder Kommunes borgmester, Venstremanden Uffe Jensen, da Henning Haahr Pedersen i slutningen af januar 2015 blev præsenteret som ny kommunaldirektør i den aarhusianske forstadskommune.

Læs også : Trængsel i computerlokalet : 130.000 kroner brugt på iPad-studietur

Men som Journalista.dk kunne afslører i går, blev det ikke en præsentation, som kom til at foregå stille. For skatteyderne blev nemlig pålagt at betale for, at Henning Haahr blev præsenteret på en storstilet reception.

Faktura fra hotel til Odder Kommune i forbindelse med fejring af ny direktion

 

Email fra Odder Kommune

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk efter reglerne om aktindsigt, medførte præsentationen af først og fremmest Henning Haahrd Pedersen for Odder Kommunes samarbejdspartnere, at 200 lagde vejen forbi.

Læs også : Borgmester fortsatte i byrådet – men inviterede alligevel 300 til kæmpe afskedsreception

Det på det nærliggende Odder Park Hotel, der efterfølgende har skiftet navn til Montra Odder Parkhotel. Et besøgsantal der sammen med indrykning af en række annoncer i lokale medier gjorde, at skatteyderne i alt måtte af med 57.837 kroner til Henning Haahr Pedersens velkomstarrangement.

Med udgifter i den størrelsesorden skulle man umiddelbart tro, at man fra Odder Kommunes side havde et klart overblik over, hvem der deltog i fejringen af Henning Haahr Pedersen.

Læs også : Bykonge gik på pension – og inviterede 750 gæster til sin afskedsreception på skatteydernes regning

Men som det fremgår af en email fra en af kommunens jurister, Hanne Paarup Olsen, er dette ikke tilfældet :

– Den afholdte reception var en åben reception, hvorfor Odder Kommune ikke er i besiddelse af en deltagerliste. Invitationen til receptionen fremgår af vedhæftede. Heraf fremgår, at de inviterede var samarbejdspartnere, personale og borgere.

Udgifter til annoncering i forbindelse med fejring af ny direktion

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*