Socialdemokratisk byrådsmedlem med kæmpe lønforhøjelse : Stiger pludselig flere hundrede tusinde kroner i løn

Pressefoto Mariagerfjord Kommune
Del artiklen her:

Edin Hajder er ikke kun byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Mariagerfjord Kommune. Han er også ansat i kommunen, hvorfra lønnen indenfor få år er steget markant. 

Edin Hajder Mariagerfjord Kommune

Fleksjobambassadør.

Sådan lyder titlen for det job, som Edin Hajder bestrider hos Mariagerfjord Kommune. En titel der mere end antyder, at der er tale om et frivilligt job – eller hvor aflønningen i bedste fald er til at overse. Det for socialdemokraten, som efterhånden har siddet i byrådet i en årrække for Socialdemokratiet i den lille jyske kommune, hvor Hobro er det politiske hovedsæde.

Læs også : Borgmesterens konto betaler alle byrådsmedlemmers sæsonkort til Superligaen – på skatteydernes regning

Men som aktindsigter opnået af Journalista.dk viser, er det langt fra tilfældet. For ikke kun bliver Edin Hajder tilsyneladende aflønnet som fuldtidsansat i kommunen, hvor han er kommunalbestyrelsesmedlem. Han har også indenfor de seneste år sikret sig en række lønforhøjelser der gør, at der langt fra er tale om en traditionel ”ambassadør”-tilknytning.

Det selv om han ifølge kommunens hjemmeside står opført som selvstændigt erhvervsdrivende.

Oversigt over lønninger udbetalt fra Mariagerfjord Kommune til byrådsmedlemmet Edin Hajder

 

Ansat i stilling udbudt som akutjob

Samtidig synes der at gældende det markante, at Edin Hajders indtjening fra Mariagerfjord Kommune steg nærmest eksplosivt i forbindelse med, at han i november 2013 blev byrådsmedlem for Socialdemokratiet i den jyske kommune.

Læs også : Socialdemokratisk byrådsmedlem : Mine gratis fodboldbilletter rager ingen

For ifølge de fremsendte aktindsigter fra Mariagerfjord Kommunen, tjente Edin Hajders via jobbet som fleksjobambassadør i 2013, 232.193 kroner. Året efter modtog socialdemokraten 358.052 kroner for samme job, mens den samlede lønseddel i 2015 lød på 415.917 kroner, inden den toppede i 2016 med 501.201 kroner. Hertil kom så de indtægter på lidt over 10.000 kroner om måneden, som modtog som byrådsmedlem.

Læs også : I kø til eftervederlag : Selv genvalgte byrådsmedlemmer scorer mange hundrede tusinde kroner

Det for at udføre et job, som ifølge det anvendte jobopslag var et såkaldt akutjob. En jobtype der tilbage i 2012 først og fremmest sigtede mod, at personer der var tæt på at miste deres dagpenge, kunne få et arbejde i stedet.

Stillingsopslag fra Mariagerfjord Kommune

Del artiklen her:
2 Comments

  1. Sindssygt !!

    Håber byens borgere reagere mod dette enorme misbrug af deres skattepenge.
    Og begynder at tænke over om socialdemokratiet ikke efterhånden trænger til en lang pause ved næste kommunevalg. ??

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*