Loud-direktør til Radio 24syv-fans : Hvornår lægger I jer ned og ruller rundt

Del artiklen her:

Selv om formalia i dén grad stadig mangler, synes Simon Andersen allerede at være begyndt at fejre Radio Louds navneskift til 24syv – selv overfor nogle af den lukkede stations mest inkarnerede tilhængere.

I den forgangne uge trak den på mange måder lytterløse Radio Loud igen overskrifter, efter det kom frem, at stationen fra nytår vil skifte navn til 24syv. Dermed overtager Radio Loud navnet fra stationen, som blev lukket, da Radio- og TV-Nævnet højest overraskende efteråret 2019 tildelte Loud sendetilladelsen til en landsdækkende DAB-kanal på bekostning af Radio 24syv.

Samtidig oplyste Berlingske Media, at det vil overtage ejerskabet af Radio Loud, så den københavnske mediekoncern samlet kommer til at sidde på 91 procent af aktierne. Et opkøb som kommer i forlængelse af, at Berlingske Media til tilsyneladende stor overraskelse fra sine samarbejdspartnere i Svendborg, lukker redaktionen i den sydfynske by.

Læs også : Økonomiske udfordringer på Radio Loud mørklægger stationens omfattende dispensationsansøgninger

Hvorvidt Berlingske Media får lov til at skifte navn til 24syv, reelt købe sine tidligere partnere anført af den svendborgensiske lokalradio Diablo ud og ændre væsentligt på programindholdet, skal dog først godkendes af Radio- og TV-Nævnet. Det sker på det møde, som nævnet afholder i november.

Facebook-opslag fra Simon Andersen, programdirektør på Radio Loud

 

Ingen kommentarer fra nyansat programdirektør

Men allerede denne weekend, syntes den nyansatte programdirektør for Radio Loud, Simon Andersen, at have taget forskud på glæderne. Det i form af indrykke et Facebook-opslag i gruppen ”Bevar Radio24syv!”, hvor han ikke kun reklamerede for en af Radio Louds podcasts – men også ifølge flere af gruppens brugere, gjorde det på en påfaldende provokerende måde.

Læs også : Loud-bagmænd handler med sig selv for millioner af skattekroner – så tæt forbundne er de

Det skete ved at gøre brug af citatet ”Hvornår lægger I jer ned og ruller rundt!”, der stammer fra en af de sms-beskeder, som Statsministeriets departementschef Barbara Bertelsen sendte i forbindelse med, at hun krævede at socialdemokraten Mogens Jensen skulle tage skylden for minkskandalen. Reaktionerne fra gruppens medlemmer gjorde, at Simon Andersens opslag hurtigt blev taget ned af dens administrator.

Læs også : Radio Louds bagmænd scorer millioner i statsstøtte på radioer uden studier, samsendinger og tv-forening med base på deres kommercielle radiostation

På Journalista.dk har vi spurgt Simon Andersen hvad årsagen var til, at han på denne måde tilsyneladende provokerede inkarnerede fans af Radio 24syv. Men i en email oplyser han alene, at han ikke har nogle kommentarer.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*