Manu Sareen trak i trådene : Scorede studieværtsjob på DR uden det blev slået op

Pressefoto fra Folketinget
Del artiklen her:

Da den tidligere radikale minister sikrede sig et job som studievært på Danmarks Radio, skete det uden at offentligheden kunne byde ind på stillingen hos statsmediet.

Manu Sareen Danmarks Radio

– En drøm er gået i opfyldelse – Jeg skal være vært på P1 Jeg har fået mit eget program, der bliver sendt, hver tirsdag mellem 10.00 – 11.00.

Sådan lød en del af det Facebook-opslag, som Manu Sarren slog op i begyndelsen af januar. Det i forbindelse med at det blev offentliggjort, at den tidligere politiker fra først og fremmest De Radikale var blevet ansat på DRs P1 til at bestyre programmet Manus manege, der bliver sendt hver tirsdag formiddag. Et program som blandt andet har stillet spørgsmålet ”Er jeg en god nok far”, hvor Manu Sareen havde indkaldt sin søn Alvin, til at fortælle om hvordan den tidligere minister havde udført faderrollen overfor ham.

Læs også : Danmarks Radio fyrede 9 chefer – som alligevel fortsætter i deres egne stillinger

Men hvad der dog ikke fremgik af Facebook-opslaget var, at Manu Sareen langt fra havde været igennem en længere udvælgelsesprocedure med andre kandidater. Forhold der i stedet fremgår af de aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos DR.

Oplysninger fra DR Jura om Manu Sareens ansættelse som studievært

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*