Mens politiker svang sparekniven blandt sine egne medlemmer : Socialdemokrat festede sammen med manden og 123 andre på skatteydernes regning

Del artiklen her:

Der var fyldt særdeles godt op på et af byens absolut førende hoteller, da kommunalpolitikerne sammen med bedre halvdele, ledende embedsmænd og venner af huset, fejrede afslutningen af én byrådsperiode og begyndelsen af en anden. Blandt de deltagende politikere var socialdemokraten Lene Krabbe Dahl, som ellers kræver økonomisk mådehold med de kommunale budgetter.

Aalborg Kommune Lene Krabbe Dahl

– Jeg er nødt til at tage min opgave som byrådspolitiker som en voksen og se, om jeg kan være med til at finde nogle besparelser, som fagbevægelsen kan leve med, hvis vi skal spare. Men det er klart, at hvis det går ud over vores medlemmer i 3F,  kan jeg blive tvunget til at sige nej, fordi deres ve og vel står først på min liste

På blandt andet denne måde lagde Lene Krabbe Dahl, socialdemokratisk medlem af Aalborg byråd, i februar i år, overfor TV2 op til væsentlige besparelser i det kommunale budget. Ifølge statsmediet skulle der findes årlige besparelser i den nordjyske hovedstad for i størrelsesordenen 130 millioner kroner, hvilket blandt andet ville kunne mærkes blandt Aalborgs 3Fere. Et forhold lokalpolitikeren ifølge den statslige tv-station tog meget personligt, fordi hun til dagligt har rang af næstformand i 3Fs lokalafdeling i Aalborg.

Læs også : Aalborgs viceborgmester førte an på 180 meter lang rød løber : Brænder 200.000 kroner af på reception

Men når det kommer til festlige lejligheder, synes den ellers erklærede smalhals dog ikke at ramme Lene Krabbe Dahl selv. For som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk, var hun blandt de mange politikere og embedsmænd, der den 13. januar i år satte sig til et særdeles veldækket bord for at fejre, at én byrådsperiode var udløbet og at man netop var gået i gang med en ny.

Deltagerliste for byrådsafslutning januar 2018

 

Fest afholdt på stort hotel

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk, havde Lene Krabbe Dahls mand også fundet vej til festlighederne, der løb af stablen på det lokale hotel Cormwell Hvide Hus. Derved var ægteparret blandt de i alt 125 gæster, som på skatteydernes regning fejrede fik en festlig aften.

Læs også : Aalborgs rejsekonge slår til igen : Nyboe Andersen & Co brugte 312.562 kroner på USA-tur

At der tydeligvis var tale om en sammenkomst uden eller kun med meget minimalt fagligt indhold, fremgår af den faktura, som man fra Cormwell Hvide Hus efterfølgende kunne sende til Aalborg Kommune. For de deltagende blev nemlig omtalt som ”festdeltagere”, hvilket også kunne aflæses på den samlede regning, som lød på i størrelsesordenen 122.000 kroner.

Læs også : Mens sparekniven blev svunget : Politikere og ledende embedsmænd fejrede udenlandsrejse til 200.000 kroner med klassisk dinner-show om død soldat

Den dækkede ud over den mad og de drikkevarer der blev sat til livs i løbet af aftenen, blandt andet også musikalsk underholdning.

Faktura til Aalborg Kommune i forbindelse med byrådsafslutning januar 2018

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*