Özlem Cekic-støtte til angreb på politisk modstander : Indgav politianmeldelse – for at lukke munden på ham

Del artiklen her:

Der er mange måder at forsøge at stoppe en politisk modstander på. En venstreorienteret netdebatør gjorde brug af en af de mere alternative, da han meldte en politiker fra Dansk Folkeparti til politiet.

– Hvad tænker @NjylPoliti om dette? Kan man lave en anmeldelse, eller vil det ikke give mening?

Sådan lød det i et tweet fra Ronni Lykke Bødker i forlængelse af en meget lang meningsudveksling, han havde haft til Dansk Folkepartis medlem af regionsrådet i Region Nordjylland, Erik Høgh-Sørensen, over Twitter. En kontakt der blandt andet handlede om, at Ronni Lykke Bødker insisterede på at ville ringe op til Erik Høgh-Sørensen – hvilket regionsrådspolitikeren, der var opstillet til årets valg til Folketinget og Europa Parlamentet, havde frabedt sig.

Læs også : Alternativets top kræver forbud mod at private kan eje jord – men bor selv i ejerboliger i eksklusive kvarterer

Det efter at Erik Høgh-Sørensen flere gange havde fortalt Ronni Lykke Bødker, at han anså deres debat for et afsluttet kapitel. Blandt andet i forlængelse af dette tweet, som Ronnie Lykke Bødker havde sendt til lokalpolitikeren :

– Men kaster om dig med multikulti-halløj, sammensværgelse mod DF, og andet udenomssnak, der meste af alt ligner røgslør for at dække over, at du har et problem med indvandrere generelt, uden at have noget at hænge det op på. Jeg kontakter dig tirsdag.

Tweets fra Ronni Lykke Bødker

 

Halvt år fra diskussion til telefonopkald – der leder til politianmeldelse

Det var dog tilsyneladende ikke noget, der nødvendigvis havde den store prioritet for Ronni Lykke Bødker, da der ifølge den udleverede dokumentation til Journalista.dk gik næsten et halvt år, før han rent faktisk ringede til Erik Høgh-Sørensen.

Læs også : Fly- og taxaglad Alternativ-kandidat nægter at forholde sig til sit eget CO2-forbrug – ville ellers tæske synderne

Men da det skete i marts 2018 var der ikke kun tale om et kortvarig opkald på omkring 3 minutter, men også et, der i dén grad fik Ronni Lykke til at gå til angreb både i den digitale og fysiske verden. For ifølge Ronni Lykke Bødker blev han nemlig truet med anvendelse af fysisk vold af den væsentligt ældre politiske modstander, hvilket fremgår af et efterfølgende tweet :

– Er i dag blevet kaldt rabiat, trussel mod demokratiet, troll, anti-demokratisk (og flere andre ting) – og ydermere blevet truet, hvis jeg møder personen. Personen er folkevalgt btw #dkpol.

Læs også : Faktatjek : Nej – Alternativet har ikke skabt de lovede firmaer og arbejdspladser

I stedet for at holde uenighederne med Erik Høgh-Sørensen på Twitter og i telefonopkald, valgte Ronni Lykke Bødker at inddrage politiet – ved via Twitter at spørge ordensmagten, om det var noget, der var værd at anmelde. I et svar fortæller Nordjyllands Politi at man vil kigge på det, hvis der kom en anmeldelse.

Efter den er blevet fremsendt lyder det på Twitter fra Ronni Lykke Bødker :

– Politiet sidder med den nu.

Tweets fra Ronni Lykke Bødker

 

Internetkriger : Jeg er ellers en stor fan af Özlem Cekic

Ronni Lykke Bødker fortalte efterfølgende i et andet tweet, at det havde været en voldsom oplevelse for ham :

– Det betyder selvfølgelig også, at jeg nu har lavet min første blokering på Twitter – det er ikke noget, der huer mig, da jeg er stor fan af @cekicozlems tilgang til @brobyggerne, men fandt desværre min grænse.

Læs også : Alternativ-profil havde ifølge eget udsagn næsten ikke fløjet i årevis – tog alligevel flyet 16 gange på 9 måneder

Dog var der ikke tale om en grænse, som man også fra Nordjyllands Politis side fandt var overskredet. For selv om politiet selv havde efterspurgt en anmeldelse, var det alligevel ikke noget, der blev gået videre med efter modtagelsen. Uanset den klare afvisning af Ronni Lykke Bødkers påstande, var det et forløb, der strakte sig helt hen til starten på den følgende Folketings-valgkamp.

Del artiklen her:
1 Comment

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*