Venstreorienterede amok på Folketingskandidat : Håbede han ville blive aflivet og komme ud for en ulykke

Del artiklen her:

Når venstreorienterede internetkrigere går til tasterne, er det langt fra unormalt med meget håndgribelige holdninger til politiske modstandere.

Forsommeren var i dansk politik præget af valgene til både Folketinget og Europa-Parlamentet, hvor mange af kandidaterne til de to valg i høj grad førte deres valgkamp via sociale medier som Facebook og Twitter.

Men ud over de politiske debatter, måtte mange af kandidaterne også forholde sig til meget personlige angreb i forhold til deres ve og vel. Herunder det som må anses for egentlige trusler, som også gerne blev fulgt op af andre netdebatører med ønsket om en snarlig død.

Læs også : Alternativets top kræver forbud mod at private kan eje jord – men bor selv i ejerboliger i eksklusive kvarterer

Blandt de kandidater der har været udsat for den behandling, er Dansk Folkepartis Erik Høgh-Sørensen, hvis holdninger i dén grad har fået venstreorienterede Twitter-brugere til tasterne.

Det for blandt at fortælle blandt andet Erik Høgh-Sørensen, at han forhåbentligt stod foran en snarlig død.

Tweet fra Daniel Arslan til Erik Høgh-Sørensen

 

Netdebatør : Din aflivning er forhåbentligt ikke for langt væk

Således skrev Oliver Bastholm op til jul i et Tweet følgende til Erik Høgh-Sørensen :

– Hvornår begynder I at tale om dødsstraf for ikke-danske statsborgere? Din aflivning er forhåbentligt ikke for langt væk.

Læs også : Fly- og taxaglad Alternativ-kandidat nægter at forholde sig til sit eget CO2-forbrug – ville ellers tæske synderne

Ud fra de andre tweets Journalista.dk har modtaget, har det nuværende medlem af Regionsrådet i Region Nordjylland Erik Høgh-Sørensen tiltrukket sig en række andre vredesudbrud fra venstreorienterede netdebatører. Det drejede sig blandt andet om Kenny Gyldenløve, der syntes meget opsat på et møde med DF-politikeren :

– Et skvat huh. Kom til Viborg. Vær en mand … Jeg kan også komme til dig. Du er bestemt ikke svær at finde. Er du frisk?

Læs også : Faktatjek : Nej – Alternativet har ikke skabt de lovede firmaer og arbejdspladser

Samtidig holdt de politiske modstandere sig heller ikke tilbage fra at ønske, at Erik Høgh-Sørensen ville gå en trist fremtid i møde, hvilket blandt andet kom til udtryk i et tweet fra Daniel Arslan :

– Ja, og folk vil hellere smadre sine knæskaller, end at høre på dit mundlort. Men sådan er der jo så meget, ikke. Håber du en dag kommer slemt til skade. Lad os håbe, at det ikke sker. Men tror at du vil komme ud for en ulykke snart. Hyg dig.

Tweet fra Kenny Gyldenløve til Erik Høgh-Sørensen

 

Tweet fra Oliver Bastholm til Erik Høgh-Sørensen

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*