Søren Brostrøm opfordrede danskerne til at tage på skiferie i corona-område : Ekskommunisten scorer alligevel årsløn på 1.733.061 kroner

Sundhedsstyrelsens pressefoto af Søren Brostrøm
Del artiklen her:

På trods af at Søren Brostrøm tidligere har bakket op om en socialistisk revolution med noget nær lige løn til alle, er han anderledes kapitalistisk, når det handler om sine egne lønforhold.

Søren Brostrøm Sundhedsstyrelsen

juristkontoret

– Vores vurdering er, at der er meget lille sandsynlighed for, at der kommer en person med sygdommen til Danmark.

Sådan lød det fra Sundhedsstyrelsen i slutningen af januar i forbindelse med, at styrelsen blev spurgt om det ville medfører store problemer, hvis danskere tog på ferie i skisportsområder i eller tæt på Italien. Det på et tidspunkt, hvor der allerede var store problemer med spredning af corona-virusen i specielt støvlelandet. Et par dage senere var det Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, der bekræftede at myndighedens opfattelse var, at man roligt kunne tage af sted på skiferie.

Læs også : Lukker plejehjem og hæver skatten : Trængt kommune giver alligevel sin kommunaldirektør lønforhøjelse – nu tjener han 2.154.940 kroner om året

Virkeligheden viste sig efterfølgende at være en ganske anden, da spredningen af corona-virus fra skisportsområder i Tirol og det nordlige Italien, var stærkt medvirkende til, at mange danskere blev smittet med sygdommen.

Men når man kigger nærmere på Søren Brostrøms lønforhold er det ikke til at se, at han kunne tage så afgørende fejl i forhold til spredningen af corona-virusen.

Sundhedsstyrelsens oplysninger om lønforholdene for direktør Søren Brostrøm

 

Ekskommunist – og stadig en del af den hard-core del af venstrefløjen

Således fremgår det af aktindsigter opnået af Journalista.dk, at han fast har en indtjening, der ligger over statsministerens. Mens Mette Frederiksen årligt kan sætte omkring 1.6 millioner kroner ind på den samlede lønkonto, har Søren Brostrøm for længst passeret denne aflønning.

Læs også : Forsyningsselskab shopamok i møbler : Køber stole for 400.000 kroner – og papirkurve for 27.000 kroner

Ifølge de fremsendte opgørelser fra Sundhedsstyrelsen, modtog Søren Brostrøm i 2019 en årsløn på 1.428.746 kroner. Hertil kom ikke kun en bonus på 60.000 kroner, men også pensionsindbetalinger fra hans arbejdsgiver på 244.315 kroner – hvorfor skatteyderne i 2019 i alt blev pålagt at betale bureaukraten 1.733.061 kroner.

Læs også : Banedanmark mangler 15.5 milliarder kroner – men direktionen scorer alligevel gigantlønninger og store bonusser

Søren Brostrøms aflønning kan ses i sammenhæng med, at han tidligere som aktiv kommunist har kæmpet for en revolution, hvor indkomstforskellene mellem samfundets rigeste og fattigste ville blive holdt på et absolut minimum. I en række interviews under corona-krisen har Søren Brostrøm udtalt, at han ikke længere anser sig for at være kommunist, men stadig som en del af den absolutte venstrefløj i dansk politik.

 

 

Del artiklen her:
3 Comments

 1. Brostrøm er jo bare en af de gængse socialister.
  Som brødre vi dele – jeg ta`r det hele.

 2. Det kunne jeg squ have gjort bedre, for de samme penge!
  Men jeg er hverken kommunist, socialist elle ragiGAL.
  Det skal man være for at få en fod indenfor i Regimet.
  P.

 3. Søren Brostrøm skulle have været fyret for længe siden.
  Og hvorfor er det, at jeg kommer i tanker om Peter-princippet, når jeg tænker på SB.
  Wikipedia: “Peter-princippet er opkaldt efter Dr. Laurence J. Peter, og fortæller, at ansatte i en hierarkisk organisation vil blive forfremmet indtil de når deres niveau for inkompetence.”

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*