Trine Bramsen får ny støttepædagog – til millionløn

Transport- og ligestillingsministeriets pressefoto af Trine Bramsen taget af Keld Navntoft
Del artiklen her:

Det er en bekostelig affærer for skatteyderne at betale for den hjælp, Trine Bramsen skal have efter at have skiftet ministerpost.

Siden Mette Frederiksen overtog nøglerne til Statsministeriet fra forgængeren Lars Løkke Rasmussen, har en af de mest omdiskuterede ministre været Trine Bramsen. Det efter at hun eksempelvis som forsvarsminister tog til Ærø for at se på sæler, samtidig med at Kabul faldt til Taliban.

Tidligere på året blev Trine Bramsen udskiftet på posten som forsvarsminister, men det betød dog ikke en afsked med ministerbilen. For i stedet blev hun indsat på posten som Transport- og ligestillingsminister, hvilket ifølge socialdemokraten selv, var en forfremmelse. Det uanset at også den interne kritik fra Forsvarsministeriets ansatte, havde været til at føle på, mens hun var deres politiske chef.

Læs også : Kæmpe lønfest på rådhuset : 152 københavnske embedsmænd tjente over 1 million kroner i 2021 – men du må ikke vide hvem

Med skiftet til et nyt ministerium, medfølger typisk et behov for, at der sker udpegelse af nye spindoktorer. Hvilket også har været tilfældet for Trine Bramsen, der har ansat Karl Kjær Bang som sin såkaldte særlige rådgiver.

Transport- og ligestillingsministeriets oplysninger om lønforhold for Karl Kjær Bang

 

Løn lige over millionen – og med mulighed for bonusser

Som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Transport- og ligestillingsministeriet, er der tale om en lønramme, det er de færreste lønmodtagere, der når op i. Det skyldes at når der sker medtagelse af pensionsindbetalinger fra ministeriet, modtager Karl Kjær Bang en årsløn lige over millionen.

Læs også : Skærer ned på syge og gamle : Men giver kommuanldirektøren 2.242.279 kroner i årsløn – og forgylder resten af ledelsen

Fra ministeriet lyder det således, at den 35-årige Karl Kjær Bang, der kommer fra en stilling som kommunikationschef hos Nykredit, kan se frem til en fast årsløn på 938.788 kroner. Hertil kommer pensionsindbetalinger, som forventes at stå skatteyderne i 107.021 kroner – hvorved hans samlede årlige indtjening fra ministeriet ender på 1.045.809 kroner.

Læs også : 2.000 kroner per kuvert : Barbara Bertelsen fyrede den af i Tivoli med gode kollegaer og politikere

Derved slutter det formentligt ikke for Trine Bramsens spindoktor, da han desuden har mulighed for at sikre sig forskellige former for bonusser. Typisk står de skatteyderne i mindst 50.000 kroner, som udbetales oven i den almindelige løn.

Del artiklen her:
4 Comments

 1. JA, PH! sålænge “die dumme dänen” nægter at stemme anderledes, men bliver ved med at stemme på de totalt inkompetente, “gammel-partierne” så fortsætter dette vanvittige overforbrug af skattemidler i den offentlig sektor.
  “Die dumme dänen” er i fuld gang med at grave sin egen grav, om ca. et til to årtier er det slut, hvis det fortsætter som nu!
  Hvad jeg mener med det? prøv engang at kigge på hvor mange styrelser statsadministrationen i Danmark har i dag, prøv at kigge på hvad de(ikke) producerer(hvad er deres opgave), hvor mange(Djøfere) de er ansat, og hvad de får i løn.
  Det er totalt horribelt, men socialisterne kalder det et velfærdssamfund.
  Om 20 år er Danmark “ausradiert”!

  Stem NB! SIAD!
  P.

 2. ÅH-ja og den blanke TRine! så mangler hun vel bare en førerhund er en robotstyret kørestol?
  Stem NB! SIAD!
  P.

 3. Den små Trine må være lykkelig over ikke at være forsvarsminister mere. Hvad skulle hun så gribe og gøre i?

  Sjovt at se, hvordan de er ved at falde over hinanden for at give 2% til Nato. Det lød helt anderledes, da Trump ønskede det. Men heldigvis er hukommelse noget individuelt.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*