Alternativ-kandidat kræver opgør med flyrejser : Snupper selv flyet frem for toget – og taxaen frem for bussen

Del artiklen her:

Alternativets Theresa Scavenius slår i en række videoer fast, at hun som klimaforsker véd, hvad der skal til for at undgå mere CO2-udledning. Det sker samtidig med, at hun selv har en forkærlighed for indenrigsflyvninger – og hyrevogne.

Theresa Scavenius

Alternativets Theresa Scavenius har igennem valgkampen markeret sig med en række videoer, hvor hun fremstår som en særdeles hårdtslående miljøforkæmper. I videoerne fortæller hun samtidig, at hun som miljøforsker ved Aalborg Universitet er helt klar over, hvad der skal til for at løse det, som hun anser for en igangværende miljøkrise.

En del af løsningen er ifølge videoerne udsendt af Theresa Scavenius, at der skal skæres afgørende ned på udledningen af CO2. Hvilket blandt andet skal ske ved, at man skal vælge andre transportmidler end fly, ligesom brugen af kollektiv trafik skal være langt højere, end hvad tilfældet er i dag.

Læs også : Venstrefløjens partikontorer renset for udlændinge : Ansætter stort set kun etniske danskere

Derfor skulle man måske umiddelbart også tro, at forskeren selv ville gå forrest, når det handler om hendes egne rejser. Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Aalborg Universitet, er det langt fra tilfældet, når Theresa Scavenius tager på tjenesterejser.

Rejsebilag fra Theresa Scavenius under ansættelse hos Aalborg Universitet

 

Taxa frem og tilbage fra lufthavnen

Således fremgår det af de fremsendte bilag til Journalista.dk, at hun siden sin ansættelse på Aalborg Universitet i slutningen af 2017, har været en fast gæst i lufthavnene i Aalborg og Kastrup. Det for i høj grad grad at gøre brug af flyene, der forbinder den nordjyske hovedstad med København.

Læs også : Mens økonomisk trængt kommune lukker plejehjem : Bruger over 400.000 kroner på kendisjournalister denne weekend

Indenfor det seneste 1½ års tid er det blevet til 12 flyrejser for Aalborg Universitet for Theresa Scavenius, hvilket dog ikke kun drejer sig om flyvningerne mellem Aalborg og København – hvor der som bekendt også går tog. Således har hun eksempelvis taget flyet fra København til Rønne, når hun har skullet deltage i Folkemødet – selv om der også er transport med tog og færge fra København og til Rønne.

Læs også : Kulturminister Mette Bock politianmeldt – for at sikre sig sendetilladelse til radiostation via fupforening

Når Theresa Scavenius har skullet til og fra lufthavnen i forbindelse med sine tjenesterejser, fremgår det af de fremsendte bilag, at hun har fravalgt offentlige transportmidler. I stedet er skatteyderne blevet pålagt at betale for taxaer, uanset at det ellers ifølge hendes valgvideoer ville være langt bedre for miljøet, hvis hun havde gjort brug af offentlige transportmidler som busser.

Rejsebilag fra Theresa Scavenius under ansættelse hos Aalborg Universitet

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Alternativ = Alternativ til sund fornuft, ære, realisme og fædrelandskærlighed…
    Hvor er man blevet træt af de etablerede partier…
    Heldigvis kommer der nu to nye på banen.
    Lad os håbe at de kan vende Danmarks forfald.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*