Borgmester tog manden, kollegaerne og vennerne med til Bryan Adams – på skatteydernes regning

Del artiklen her:

Det betalende publikum holdt sig i høj grad væk, da Bryan Adams sidste sommer gæstede Helsingør. Omvendt var der godt fyldt op af politikere, som anført af borgmester Benedikte Kiær ikke selv skulle have pungen op af lommen.

Benedikte Kiær Helsingør Kommune

– Vi må nok regne med, at vi får et mindre underskud på Bryan Adams koncerten.

Sådan lød det fra Mikael Fock, chef for Kulturværftet, da han sommeren 2017 overfor Helsingør Dagblad gjorde økonomisk status over koncerten med 80- og 90er ikonet Bryan Adams. Det inklusiv en opgørelse over salget, som blev opgjort til 2.925 billetter. Ud af disse var det lykkedes at afsætte de 1.000 til koncertgæster, der havde deres bopæl i Helsingør.

Læs også : Dyr markedsføring : Helsingør Kommune bruger 400.000 kroner på PR-videoer

Mens interessen for Bryan Adams således havde været til at overskue blandt de menige indbyggere i Helsingør Kommune, var der anderledes opbakning fra politisk hold. Således viser aktindsigter opnået af Journalista.dk, at byrådet anført af den konservative borgmester Benedikte Kiær, sagtens kunne afse tid til at synge med på hits som Summer of 69, Heaven og Everything I Do I Do It for You.

Oversigt over deltagerne til Bryan Adams-koncert på Helsingør Kommunes regning

 

Koncertdeltagere i kø på skatteydernes regning

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk skyldtes det ikke kun, at alle byrådsmedlemmer så ud til at være inviteret sammen med bedre halvdele. Men også fordi Helsingør Kommunes top, havde fundet det nødvendigt at invitere, hvad der fremstår som venner og bekendte.

Læs også : Festlig afslutning på kursusdag til 500.000 kroner – 900 glas champagne

Det drejede sig eksempelvis om de to sangere Morten Remar og Maria Montell, ligesom der også blev fundet plads til hoteldirektør, en direktør for en chokoladefabrik og embedsmænd fra offentlige organisationer. Samtidig havde Benedikte Kiær inviteret borgmestrene fra Halsnæs Kommune og Fredensborg Kommune, som dermed kunne tilslutte sig ministrene Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Troels Lund Poulsen.

Læs også : Alternativ politikerhjælp : 350.000 kroner brugt på bedre dagsordener

I alt betalte Helsingør Kommunes skatteborgere for, at 83 på deres regning kunne komme til Bryan Adams-koncert inklusiv spisning. Hver af billetterne stod i 737,50 kroner, hvorfor den festlige aften løb op i 61.212,50 kroner.

Del artiklen her:
2 Comments

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*