Byrådsmedlem forgylder sig selv i kommunalt selskab: Gyldent håndtryk på 2.4 millioner kroner

Næstved Kommunes pressefoto af socialdemokraten Anders Gjesing
Del artiklen her:

Det er ikke kun forløbet omkring lokalpolitikeren Anders Gjesings ansættelse som direktør for det kommunale selskab Envafors/NK Forsyning, der må anses for iøjnefaldende. Det samme kan også siges om det gyldne håndtryk, som han har været med til at forhandle på plads med sig selv.

1.6 millioner kroner.

Så stor lyder den samlede årlig lønpakke på for Anders Gjesing, efter han tidligere på ugen tiltrådte stillingen som direktør for det Næstved- og Slagelse-baserede såkaldte kommunale forsyningsselskab Envafors/SK Forsyning – som eksempelvis har til opgave at stå for leveringerne af energi og vand til indbyggerne i de to kommuner.

En ansættelse der er kommet i stand, efter at Anders Gjesing, der ved det seneste valg opnåede nyvalg for Socialdemokratiet til Næstveds byråd, selv var med i ansættelsesudvalget der tildelte ham stillingen i kraft af, at han var selskabets politisk udpegede bestyrelsesformand. Lige som han også var kontaktpersonen, som andre ansøgere til den attraktive stilling skulle henvende sig til, hvis de havde spørgsmål.

Samtidig må det også anses for at være markant, at Anders Gjesing var med til at hyre de kontroversielle headhuntere fra Genitor, som efterfølgende indstillede ham til jobbet. Det via en headhunter, som han kendte på forhånd.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*