Endnu en medarbejder ansat i topjob på Journalisthøjskolen – med direkte forudgående forbindelse til skolen

Del artiklen her:

Hvis du gerne vil have et velbetalt arbejde på Journalisthøjskolen i Aarhus, er det tydeligvis bestemt ikke nogen hindring, at du forudgående har engageret dig frivilligt i dets arbejde.

Indenfor den nærmeste fremtid, forventer Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, normalt forkortet til DMJX, at være klar med sine første graverhistorier. Det via sit nyoprettede Gravercenter.dk, hvor skatteyderne pålægges at betale de statsansatte journalister for, at går i direkte konkurrence med private medier og undersøgende journalister.

Det ved at Gravercenter.dk tilbyder gratis at hjælpe etablerede medier med graverhistorier – uanset at det er i strid med bevillingens forudsætninger.

Til at stå i spidsen for Gravercenter.dk, har DMJX ansat Bruno Ingemann, der som Journalista.dk tidligere har kunnet afsløre, havde en markant forbindelse til både uddannelsesinstitutionen og personerne bag ansættelsen, inden han blev tilknyttet.

Nu kan vi så afsløre, at forudgående forbindelser til DMJX i mindst yderlige tilfælde også har gjaldt en anden af gravercentrets medarbejdere.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*