Randers Kommune foretog langt flere kontrolbesøg end nødvendigt hos Nordic Waste – og fandt intet

Pressefoto fra Randers Kommune af Randers Rådhus
Del artiklen her:

Kontrolbesøgene fra Randers Kommune hos den skandaleramte virksomhed Nordic Waste stod på det nærmeste i kø, uden at kronjyderne fandt noget som helst kritisabelt. Først da omverdenen havde opdaget problemerne, fandt embedsmændene dem.

De økonomiske advarselslamper blinker i dén grad i disse dage i Randers Kommune, efter den foreløbige regning er blevet gjort op i forbindelse med Nordic Waste-skandalen. Forventningen er en udgift på omkring en halv milliard kroner, hvilket efterlader et gabende hul i kommunekassen.

Bag skandalen og de særdeles håndgribelige økonomiske udfordringer gemmer sig eksempelvis, at det henstår noget i det uvisse, hvorfor kommunen og dens embedsmænd anført af ingeniøren Per Mousten Eriksen ikke opdagede problemerne med jordskred omkring landsbyen Ølst.

For med ham ved roret, foretog Randers Kommune nemlig ifølge eget udsagn langt flere kontrolbesøg af Nordic Waste, end hvad der var påkrævet.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*