Ikke kun til X Factor : Benny Engelbrecht og partifælle fyrede den af til Rammstein – på skatteydernes regning

Benny Engelbrecht - Wiki
Del artiklen her:

Når et verdensberømt band lægger vejen forbi Horsens, er der garanti for kommunalt betalte gratister. Sådan var det sidste forår, da den tidligere skatteminister Benny Engelbrecht slap for at betale for at komme til Rammstein-koncert.

– Der må ikke være tvivl om, at stemmerne når frem og bliver registreret, når seerne jo rent faktisk betaler en overpris for at stemme via sms. Det må være et rimeligt krav, at der er en uafhængig revision, der verificerer gyldigheden af resultatet.

Sådan lød det tilbage i 2010 fra Benny Engelbrecht, da socialdemokraten overfor Ritzau kommenterede på de sms-afstemninger, som ligger til grund for, hvem det er som går videre i X Factor. Ifølge den nu tidligere skatteminister måtte afstemningsformen være tvivlsom, fordi hans favorit dette år ikke gik videre. Men Benny Engelbrecht er dog ikke kun til popmusik formidlet via tv-shows, men i høj grad også hård rockmusik.

Læs også : Borgmester tog manden, kollegaerne og vennerne med til Bryan Adams – på skatteydernes regning

Det fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos Horsens Kommune i forhold til, hvem der på kommunens regning deltog i en Rammstein-koncert foråret 2017. Vel og mærke koncertbilletter, der også inkluderede spisning på skatteydernes regning.

Oversigt fra Horsens Kommune over deltagere ved Rammstein-koncert

 

Engelbrecht ikke den eneste socialdemokrat med hang til hård rock

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk, var Benny Engelbrecht en del af en større delegation, som fik deres koncertoplevelser betalt af skatteyderne i Horsens. Det drejede sig blandt andet også om bestyrelsesmedlemmer i fonden bag Fængslet, hvor Rammstein-koncerten fandt sted. På samme måde som Horsens Kommune eksempelvis også fandt det nødvendigt at betale for koncertoplevelserne for Lone Ørsted, der har rang af 2. viceborgmester i den østjyske kommune.

Læs også : Jyske kommuner hyrede Bjarke Engels til at holde foredrag – til 2.667 kroner i minuttet

For selve koncertbilletten måtte skatteyderne af med 580 kroner eksklusiv moms, eller hvad der svarer til 725 kroner inklusiv afgiften til det offentlige. Med en koncertoplevelsen fulgte også spisning, velkomstdrink og en vinmenu, som inklusiv moms kostede 592,50 kroner.

Læs også : Morten Kabell fortsætter gemmelegen : Nægter at fortælle om goutmetmiddage, dyre rejser og ansættelse af partifælle

Således lød skatteydernes regning på 1.317,50 kroner, for at Benny Engelbrecht sammen med sin partifælle Lone Ørsted, kunne tilbringe en aften i selskab med hård tysk rockmusik.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*