Journalister med forkærlighed for hvide duge : Brugte for 48.000 kroner til én reception

Pressefoto fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole af rektor Trine Nielsen
Del artiklen her:

Der var i dén grad dækket pænt op, da Danmarks Medie- og Journalisthøjskole bød velkommen til sin nye rektor.

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Foråret var store skiftedag på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, som skiftede ud på posten som rektor. Det i forbindelse med at den hidtidige, Jens Otto Kjær Hansen, gik på pension, mens afløseren blev fundet internt, da Trine Nielsen blev forfremmet til at være uddannelsesleder for medie- og journalisthøjskolen, der både er at finde i Aarhus og København.

En udskiftning der også blev markeret med flere receptioner, da skatteyderne blev pålagt at betale for både Jens Otto Kjær Hansens tiltrædelsesreception, og den velkomst som man gav til Trine Nielsen.

Læs også : Flere hundrede tusinde kroner brændt af på receptioner for byrådsmedlemmer – både den gamle og nye borgmester skulle have sin egen

Ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, var udgifterne til de to receptioner i samme leje – men der var dog stort forskel på, hvordan pengene blev brugt.

Faktura til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole for brugen af hvide duge til tiltrædelsesreception

 

Dyr leje af hvide duge

For mens Jens Otto Kjær Hansens afskedsreception medførte udgifter på 81.839 kroner, endte regningen for Trine Nielsens velkomstreception på 80.986 kroner. I alt var der inviteret 100 til Trine Nielsens velkomstreception, mens 150 troppede op til Jens Otto Kjær Hansens afsked med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Læs også : Flere hundrede tusinde kroner brændt af på receptioner for byrådsmedlemmer – både den gamle og nye borgmester skulle have sin egen

Den helt store udgift på budgettet til Trine Nielsens velkomstreception var de duge, der blev lejet ved en ekstern leverandør, der hører hjemme på samme adresse i det nordvestlige København, hvor også Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har sin københavnerafdeling.

Læs også : Skatteyderne betaler gigantisk afskedsreception for Jens Kramer Mikkelsen – men kun vennerne må komme med

Brugen af de hvide duge til Trine Nielsens reception, medførte i sig selv en regning på 38.350 kroner. Det vel og mærke uden moms, men når der sker medregning af denne statslige afgift, løb brugen af hvide duge til Trine Nielsens velkomstreception inklusiv den statslige afgift, op i 47.937 kroner.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*