Skatteyderne betaler gigantisk afskedsreception for Jens Kramer Mikkelsen – men kun vennerne må komme med

Del artiklen her:

På torsdag bliver der fyldt særdeles godt op hos By & Havn, som siger farvel til sin mangeårige chef, Jens Kramer Mikkelsen. Fra den skatteyderfinansierede organisations side har man dog sikret, at der ikke kommer nogle kritiske spørgsmål til den tidligere politiker.

Jens Kramer Mikkelsen By & Havn

– I forbindelse med at Jens Kramer Mikkelsen fratræder som administrerende direktør, holder By & Havn reception for forretningsforbindelser og samarbejdspartnere. Det sker torsdag den 16. august 2018 kl. 14.30 – 17.00 i mødesalen på Ndr. Toldbod 7, 1259 København K.

Sådan lyder det i den invitation til Jens Kramer Mikkelsens afskedsreception, som arbejdsgiveren By & Havn har lagt ud på sin hjemmeside. Her lægges der i dén grad op til, at venner og bekendte til den skatteyderfinansierede organisations netop afgåede direktør, kan få lov til at sige ordentligt farvel.

Læs også : Årsløn på 2.410.980 kroner ikke nok for Jens Kramer Mikkelsen – scorer også kæmpe bonus på flere hundrede tusinde kroner

Det til den tidligere socialdemokratiske overborgmester, der har oppebåret en særdeles fornuftig løn, mens han har været direktør for By & Havn. Således har Journalista.dk tidligere kunnet afsløre, at Jens Kramer Mikkelsen de seneste år fast har haft en aflønning på langt over 2 millioner kroner. Samtidig har vi også på Journalista.dk løbende kunnet dokumentere, at man fra den tidligere politikers side har været særdeles rundhåndet, når han har forvaltet skatteydernes penge.

Således har han eksempelvis tidligere indbudt til dyr hemmeligstemplet middag med kongelige, brugt store beløb på at rejse til Sydfrankrig, ligesom Jens Kramer Mikkelsen også har fået betalt store receptioner, når han har fyldt rundt.

Indbydelse fra By & Havn til Jens Kramer Mikkelsens afskedsreception

 

By & Havn : Ingen adgang for pressen

Fra Journalista.dks side meldte vi os til receptionen, for på den måde at få adgang til Jens Kramer Mikkelsen. Det skyldes at man fra By & Havns side langt fra har været meddelsom, når man har modtaget spørgsmål om eksempelvis Jens Kramer Mikkelsens fratrædelsesgodtgørelse. På samme måde som man fra embedsmændenes side også i lange perioder forsøgte at hemmeligholde, hvad den tidligere socialdemokratiske politiker rent faktisk har tjent, mens han har arbejdet for By & Havn – ved uretmæssigt at påstå, at den slags oplysninger tilhører privatlivets fred.

Læs også : Kramer Mikkelsen fortsætter forbrugsfesten under sydens sol : Bruger halv million på messe i Frankrig – med minimal effekt

Derfor ville afskedsreceptionen have været en oplagt mulighed for at konfrontere Jens Kramer Mikkelsen. Men det bliver der dog ikke noget af, da By & Havn ønsker at fejre sin afgående direktør under private former, selv om det er skatteyderne, der samler regningen op for en festligholdelse, hvis deltagerantal uden tvivl bliver markant.

Læs også : Jens Kramer Mikkelsen står til gigantisk fratrædelsesgodtgørelse på mange millioner kroner – men du må ikke vide hvor stor

For i en email til Journalista.dk oplyser hans sekretær, at pressens tilstedeværelse ikke er ønsket :

– Idet jeg takker for din mail, må jeg desværre afvise din anmodning om at blive inviteret til Jens Kramer Mikkelsen reception. Medierne bliver ikke inviteret til receptionen, da den er forbeholdt forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og nuværende/tidligere kollegaer.

Svar fra By & Havn omkring tilmelding til Jens Kramer Mikkelsens afskedsreception

Del artiklen her:
1 Comment

 1. Vi vil huske #ByggeKramer for begravelse af fredede arter og urnatur på Amager Fælled.
  Han har om nogen reduceret Københavns naturskat og frie fællesresourser og med underfinancieret metro udbygget på naturen og byboernes bekostning af arter, sundhed og #VildVelfærd
  Den 23. Aug går vi imod hans gældspolitik i #Folkering3

  Det private By & Havn I/S er eget 95% af Kbh kommune, har fået overdraget kæmpe metrogæld og vores fællesarealer, og driver derved byudvikling på udemokratisk og komiciel vis, til at afbetale gælden, med nye (underfinancierede) investeringer. Sammen med Metroselskabet har vi reelt en gæld på over 45 mia.kr. I Kommunen. Der er ingen plan eller slut dato for gældsafvikling.

  #StopByogHavn med at sætte grønne fællesarealer i pant for endnu mere beton.
  #StopHavnetunnelen
  #Gældsøkonomi giver tvangsvækst.
  #Metrogæld slår natur ihjel!

  Kramer der ville være bykonge og skabte By & Havn, der bla. udryddede hugorm og markfirben på Amager Fælled.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*