Kageaktivist uretmæssigt beskyldt af kommune for at være politianmeldt for trusler : Det har haft negativ indvirkning på min virksomhed

Pressefoto fra Helsingør Kommune og privatfoto
Del artiklen her:

Ifølge Helsingør Kommunes kommunaldirektør var Erik Guldager blevet politianmeldt for trusler. Men da han kontaktede politiet, havde de en noget anden opfattelse.

– Hun tilføjer desuden, at der ligger ting i anmeldelsen, som er sket telefonisk fra Erik Guldager til kommunens ansatte og dermed rækker ud over selve kagen.

Sådan lød det den 20. januar i Frederiksborg Amts Avis i forbindelse med, at Helsingør Kommunes kommunaldirektør, Stine Johansen, kommenterede på de politianmeldelser, kommunen oplyste at have indgivet mod en række såkaldte kageaktivister med Erik Guldager i spidsen. Det i forbindelse med at aktivisterne hver fredag afleverede en kage til rådhuset i forlængelse af, at man fra kommunens side i første omgang nægtede at tildele en plejehjemsplads til den 92 årige Einer. En afvisning der skete på trods af, at han reelt var blind og løbende har været hospitalsindlagt.

Læs også : Helsingør Kommune kager rundt i tingene : Har alligevel ikke politianmeldt aktivist der kæmpede for plejehjemsplads til syg og blind 92 årig

I forbindelse med historien mente man sig fra kommunens side udsat for en decideret hetz, hvorfor man tilsyneladende fandt det nødvendigt at indgive en række politianmeldelser mod dem, man fra nordsjællændernes side anså for at være de ansvarlige – hvilket på baggrund af artiklen i Frederiksborg Amts Avis blandt andet ville sige Erik Guldager.

 

Erik Guldager : Køber sprang fra efter historie om politianmeldelse

Udtalelserne om politianmeldelsen fik Erik Guldager til at kontakte Nordsjællands Politi, som dog ikke havde modtaget en anmeldelse på ham fra Helsingør Kommune. Som kunsthandleren tidligere har oplyst overfor Journalista.dk, så var alt hvad man havde liggende, en gammel sag for at have kørt uden sikkerhedssele.

Læs også : Helsingør Kommune utilfredse med aktivisters levering af kager : Brugte selv kage i angreb på Inger Støjberg

Men når en kommunaldirektør går ud og fortæller at en kommune har indgivet en politianmeldelse, har det negative konsekvenser. Det fortæller Erik Guldager til Journalista.dk :

– En borgmester og en borgmester udtaleler sig med en vis vægt. Når de så fortæller offentligt ude i medierne at jeg har truet personale, så er der altså nogle der har meldt fra og sagt, at vi kan ikke handle med en virksomhed som din.

Læs også : Bruger skattekroner på kasinoer – og aktieopkøb i Goldman Sachs

Ifølge Erik Guldager er han blandt andet gået glip af en meget stor handel, fordi man fra Helsingør Kommunes side forkert har meldt ud, at der skulle være indgivet en politianmeldelse på ham.

Hør udtalelsen fra Erik Guldager her

Del artiklen her:
2 Comments

  1. Ynkeligt at man påstår at anmelde så sober protest som disse Erik ofte er tovholder på!

    Tragisk at sådanne kage hilsner overhoved er nødvendigt i et retssamfund
    Hvir vi alle har et ansvar for hinanden

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*