Kvindelig 57-årig advokat amok på værtshus : Kastede med glas og rev anden kvinde i håret

Del artiklen her:

Advokaten Helle Fløjgaard Christensen har ellers som et af sine specialer, at hun forsøger at finde frem til mindelige løsninger indenfor de familieretlige områder.

Det hører til sjældenhederne at en fremtrædende kvindelig advokat bliver dømt for vold, men det er sket i Kolding.

Det var nemlig tilfældet for den 57-årige Helle Fløjgaard Christensen, efter dét som må anses for et særdeles iøjnefaldende forløb.

Specielt fordi hun blandt sine specialer har juridiske løsninger på familiemæssige konflikter.

Dommen faldt ifølge Advokatwatch tilbage i begyndelsen af september, uden at mediet navngav den 57 årige advokat – hvilket vi omvendt nu kan gøre på Journalista.dk.

Efter Journalista.dks oplysninger var der tale om et jalousiopgør, da Helle Fløjgaard Christensen overfaldt en anden kvinde på Vinbaren i den centrale del af Kolding.

Et opgør der medførte at Helle Fløjgaard Christensen ifølge Journalista.dks oplysninger skulle have gjort, at modparten blev revet voldsomt i håret af advokaten. På samme måde som hun også skulle have påført modparten øjeskader, efter Helle Fløjgaard Christensen skulle have kastet med et glas.

Byretten nåede dog ikke, som ellers krævet af anklagemyndigheden, frem til, at Helle Fløjgaard Christensen mister sin bestilling, da hun i stedet slap med en dom på 60 dages betinget fængsel.

Helle Fløjgaard Christensen er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

 

Andre artikler om advokater

Tidligere vicestatsadvokat dømt : Viste sexvideo fra voldtægtssag – men beholder bestallingen

Kammeradvokatens pris for at kopierer simpel materialesamling : 10.003 kroner

Borgmester sagsøgt personligt – advokatregning på kvart million sendt videre til skatteyderne

Advokatfirma blev ud af det blå og over telefonen kåret som landets bedste – nu er det anklaget for ulovlig markedsføring

Kommune belønner advokater med kæmpe millionbeløb efter tabt voldgiftssag

Del artiklen her:
1 Comment

 1. lesson to be learned here:
  ikke riv med håret! for h da;-))

  tak for super griner..

  og spøj til side,

  vi er alle i bund og grund vildmænd- og bindegale.
  Vi har galskaben i flere grader i et spektrum, så nogle gange er det sværere at spore den, men vanviddet ligger stadig godt dækket til og er skjult et mørkt sted for alle, f.eks. bag masken af den firkantet samlet (haj)smilende ‘findame’ eller under en sten, men når du løfter denne ser du også advokatens oa. stenhårdfacade falde af.. bare en tanke.

  Derudover, tænker jeg, det er svært at adskille personen fra faget/jobbet, og fritiden, ser vi her, men vi burde alle sigte lidt højere alligevel, ja det er svært at være menneske og fornuftig altid, især som kvinde (nu kommer woke ‘feministerne’ efter mig, fri mig! det ville så bevise deres egen irrationelle følelsesladet eller forladt kvindelogik).

  Det ser lidt bedre ud dog, hvis man rækker ud med sproget i stedet for tøflen eller rive i håret- i hvert fald, i denne alder.

  Det interessante her er ikke det åbenlyse, men hvad stiller en ‘advokat’ op i et værtshus? flere tabuer skal tages ned her.

  Kvinder! ville en bedrevidende mand nu sige. Men, mænd slås også, ikke?

  miaouwww eller ARGGGHH som en vildkat, hvad klæder dig nu bedst? (i din humor, sindelag-humør eller lyster, fordomme og stereotyper)

  tja, mide, skovflåt, kald det hvad du vil, men dén har vi trods alt alle, prøvet, så kig nu først ind hos dig selv;-)

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*