Luksuriøse rammer og dyre vine : Ministerium fyrer den af under konferencer

Del artiklen her:

Udsigt over Stevns Klint, placeret tæt på en af Danmarks bedste golfbaner og med en restaurant med gourmetserveringer. Det er blot nogle af de forhold der gør sig gældende, når det handler om kursusstedet Sundhedsministeriet er blevet fast kunde hos.

Vi skal ikke mange måneder tilbage, før Sundhedsministeriets ansatte igen og igen spillede en stor rolle i mediebilledet. Det i forbindelse med coroaen, hvor det var fra ministeriet, der aktuelt ledes af Venstres Sophie Løhde, via dets embedsmænd, at der lød konstante krav om indskrækninger i danskernes sociale liv.

Måske derfor har Sundhedsministeriet de seneste måneder afholdt konferencer, hvor omgivelserne i dén grad indbyder til socialt samvær. Vel og mærke konferencer, som er placeret langt fra hovedkontoret i København.

Læs også : Ældrecenter fyrede den af på d’Angleterre : Gode vine og jomfruhummere – på din regning

Valget er faldet på det eksklusive Rødvig Kro & Badehotel, hvilket langt fra har været en billig oplevelse for skatteyderne. Forhold der fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos Sundhedsministeriet.

Fakturaer fra konferencecenter til Sundhedsministeriet

 

Anonymisering af indkøbte drikkevarer

Det drejer sig eksempelvis om den sammenkomst, som Sundhedsministeriet holdt i begyndelsen af maj sidste år. Her lagde en delegation vejen forbi Rødvig Kro & Badehotel, hvilket medførte en regning til skatteyderne på lige over 50.000 kroner.

Læs også : Skyllede 10 fadøl ned i lufthavnen – før afgang til Sydkorea hvor der blev festet igennem

Årsagen var ikke kun brugen af konferencefaciliteterne, men også at embedsmændene udviste en forkærlighed for franske vine. I forhold til rødvin Bourgogner, der blev indkøbt 5 af til hver 458 kroner stykket. Oven i kom andre type af vine i lignende prisklasser, så alene vinregningen for de 12 flasker endte med at stå skatteyderne i over 5.000 kroner.

Læs også : Fadøl, gin-tonics og dyr rødvin : Forvaltning tog på wellness-herregård – for at finde besparelser og blive rystet sammen

September sidste år lagde Sundhedsministeriet igen vejen forbi Rødvig Badehotel, hvor indkvarteringen i høj grad skete i værelser med havudsigt. Også her lød regningen til skatteyderne på omkring 50.000 kroner, hvilket igen inkluderede et besøg i hotellets restaurant.

Hvad der denne gang blev drukket er dog ikke noget, som ministeriet har ønsket at skatteyderne skulle have et indblik i, hvilket skyldes en anonymisering af de indkøbte drikkevarer.

Fakturaer fra konferencecenter til Sundhedsministeriet

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*