På søndag i Randers : Hammerslag-vært hylder hjembyen – for 1.400 kroner i minuttet

Del artiklen her:

Når Sankt Hans løber af stablen på søndag i Randers, bliver det en bekostelig affærer at en tv-kendis holder den traditionelle båltale.

Randers Kommune Christian Degn

– Der er noget magisk over at samles på en sådan aften for at fejre de lyse sommeraftener og -nætter. For mig er det årets aften, hvor man skal nyde sommeren og møde naboer, venner og gamle skolekammerater. Jeg glæder mig derfor meget til at komme hjem. Nu er gadekæret så bare skiftet ud med vandet i Gudenåen.

På blandt andet denne måde præsenterer Christian Degn, vært på DR-programmet Hammerslag, det Sankt Hans-arrangement, som han deltager i på søndag. Af pressemeddelelsen udsendt fra arrangøren Randers Kommune fremgår samtidig, at Christian Degn anser dagen i dag for at være en af årets helt specielle, da den markerer et af sommerens helt store højdepunkter.

Læs også : Frække damer og Sko & Torp-koncert på slot : Randers Havn fester på din regning

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Randers Kommune, er sommeren dog ikke det eneste, som Christian Degn får med sig hjem fra hjembyen Randers. For han tager sig nemlig også særdeles godt betalt, når han holder båltalen ved det kommunale arrangement.

Aftale indgået mellem bookingbureau og Randers Kommune

 

Stor aflønning for kortvarig optræden

Det sker på trods af, at Christian Degns optræden tidsmæssigt er til at overskue. For ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk, forventer man fra Randers Kommunes side kun, at Christian Degn optræder mellem 15 og 20 minutter i forbindelse med søndagens Sankt Hans-arrangement.

Læs også : NBA-basket og turistoplevelser : Randers Kommune forsøgte at skjule rejser for 569.802 kroner

Således fremgår det af programmet, at Christian Degn stiller sig op ved siden af kommunens bål, når klokken den bliver 20.40. Herefter holder han sin tale, før sangen ”Du danske sommer jeg elsker dig” bliver afsunget. For Christian Degns optræden betaler skatteyderne i den kronjyske by 28.250 kroner, eller hvad der svarer til en minuspris på 1.412,50 kroner.

Læs også : Receptionsløver i Zirkus Nemo : Randers byråd fejrede sig selv for 200.000 kroner

Randers Kommunes Sankt Hans-arrangement på Tronholmen byder dog også på andre optrædender, hvilket dog bliver i en noget anden prisklasse. Således må 5 solosangere deles om 9.000 kroner, således at de hver kan se frem til 1.800 kroner for deres indsats.

Del artiklen her:
2 Comments

 1. Hvor er det godt, at der bliver sat spotlys på DR og også hele den, nærmest korrupte, ekstra indtjening som de enkelte, DR-frempromoverede, profiler scorer over alt, hvor deres ræverøde mediemanipulation har givet pote* gennem de sidste xx år.
  Gennem statsgaranteret (tvangsbetalt) finansiering, med overbetalte lønninger til alle, blev Hr og Fru Danmark og ikke mindst deres børn, af DR (+tv2) gjort til underholdnings-afhængige** zoombier, alt mens de, bag kulisserne, brugte aldeles ukendte summer af finansieringen, til magtovertagelse af AL statsstøttet information i hele landet, til fordel for deres socialistiske/kommunistiske agenda.

  Og som vi ser her i artiklen, sluger de røde kommunalpolitikkere*** det råt, for så kan de føre sig frem på, at kende “folkets kulturønsker”, “give” dem som gave til byens vælgere og (stiltiende) give ekstra skattebetalte honorarer til DRs nyttige zoombie-produktions-ansatte. – og jo, som rosinen i pølseenden, sidder Hr og Fru Danmark og ikke mindst deres børn**** igen, igen, klæbet til DRs fordummelses kanaler, i enfoldigt ønske, om igen at se “den store stjerne”, som de nu selv har haft “den store ære” af, at have stået tæt på “in real live”

  * Journalistisk Venstrepartis valg-kampage, med DR som enevældige politiske magthavere er IKKE glemt
  ** fortløbende, fordummende, intelligensbedøvende programmer (som hammerslag, fredag/lørdags “underholdning” for hele familien, dyst om den bedste og pseudoeksperter i radiostudiet )
  *** + VR og alle deres tentakler ud i de liberale partier
  **** det sørger (om ikke andre) personalet så rigeligt for i både børnehaver og folkeskoler.

 2. Hvis man har fulgt ned i Hammerslag, ved man også at Christian Degn er en mester i at bruge ‘ææhhh’ og ‘øøøhhh’. Så det bliver jo højst 10 minutter der, måske, er værd at lytte til.
  Verden vil bedrages, og det bliver den.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*