Kommunaldirektør slog sig løs til julefrokost : To ansatte langtidssygemeldt – og vagter blokerede hans tilbagevenden til festen

Del artiklen her:

Det gik heftigt for sig ved årets julefrokost i Vejle Kommune, hvor kommunaldirektør Niels Nybye Ågesen førte an i udskejelserne.

Vejle Kommune

En af de faste traditioner på landets arbejdspladser er, at høj som lav i organisationen mødes til den årlige julefrokost. Det for her ikke kun at ønske hinanden en god jul og et godt nytår, men også for at deltage i en hyggelig julesammenkomst til ud på de små timer.

Den tradition fastholdes også i Vejle Kommune, men årets julefrokost udviklede sig dog væsentligt mere dramatisk end sædvanlig. For ifølge flere uafhængige kilder Journalista.dk har været i kontakt med, påkaldte kommunaldirektør Niels Nybye Ågesens deltagelse sig nemlig opmærksomhed fra stort set alle tilstedeværende. Det i forlængelse af et optrin, hvor han faldt så voldsomt ned ad en trappe, at det gik ud over to ansatte i Vejle Kommune.

Læs også : Vejle – kommunen uden revision og bilag

De blev nemlig ramt af kommunaldirektøren hvilket medførte, at de i første omgang havde behov for lægehjælp.

 

Festdeltager kørt væk i ambulance – kommunaldirektør ville feste videre

Ifølge kilderne var sammenstødet mellem kommunaldirektøren og de to underordnede samtidig så voldsomt, at minimum den ene måtte en tur omkring sygehuset. Ikke ved at blive kørt eksempelvis af en kollega, men i stedet af en ambulance, der afgik fra stedet hvor julefrokosten blev afholdt.

Læs også : Den foreløbige regning til Vejles skatteborgere for Tour de France-besøg : 5.000.000 kroner

På trods af den dramatiske afsked med de to ansatte hos Vejle Kommune, var det tilsyneladende dog ikke noget, som kommunaldirektør Niels Nybye Ågesen mente, skulle ødelægge den gode stemning. I hvert fald oplyser kilderne overfor Journalista.dk, at han efterfølgende forsøgte at komme ind igen til festen. En holdning der dog ikke skulle have været blevet delt af julefrokostens vagter, som greb ind overfor kommunaldirektøren.

Læs også : Hundredvis af embedsmænd udkommanderet for at fylde tribunerne i Vejle – på skatteydernes regning

Det ved fysisk at blokere for, at han kunne vende tilbage til sin egen kommunes julefrokost.


Tavshed fra både kommunaldirektøren og kommunikationsafdelingen

På Journalista.dk har vi ad flere omgange forsøgt at komme i kontakt med Niels Nybye Ågesen, for at få hans udlægning af sagen. På samme måde som vi også gerne ville have hørt hans forklaring på, hvorfor hans forsøg på at vende tilbage til julefrokosten, tilsyneladende blev blokeret af festens vagter. Men Niels Nybye Ågesen er ikke vendt tilbage på vores telefonopkald, ligesom han heller ikke har reageret på emails eller telefonsvarerbeskeder.

Læs også : Ville stramme op efter Vejle Havn-skandalen – men fortsætter med dyre og våde rejser for over 250.000 kroner

Heller ikke Vejle Kommunes kommunikationsafdeling er vendt tilbage på Journalista.dks henvendelser i forhold til, hvordan man oplevede kommunaldirektørens deltagelse ved årets julefrokost – og hvordan man forholder sig i forhold til de to embedsmænd, der blev langtidssygemeldt som følge af sammenstødet med Niels Nybye Ågesen.

Læs også : Midt under Vejle Havn-skandalen : Havnechef scorede millioner – og langt mere end sin efterfølger

Det på trods af at man fra kommunens side ellers på sin hjemmeside oplyser, at man ønsker størst mulig åbenhed om sit arbejde.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*