Skandaleramt leder af kommunalt kultur- og erhvervshus brugte 73.000 kroner på kuglepenne og notesblokke : Scorede alligevel kæmpe lønforhøjelse – og tjener nu langt over 800.000 kroner om året

Del artiklen her:

Uanset at resultaterne udebliver, kan det være en ganske god forretning at være ansat i Odder Kommune.

Odder Kommune

Det er de færreste kultur- og erhvervshuse, der bruger store beløb på at markedsfører sig selv overfor lokalområdet. Men det var tilfældet sidste år i Odder Kommune, hvor den kommunalt finansierede Vita Park iværksatte en større PR-kampagne under titlen ”Rumrejsen 2018”. Et projekt hvor man samtidig forsøgte at involvere brugerne af Vita Park, hvilket i høj grad ville sige frivillige foreninger og organisationer. Det skyldes at man fra det kommunale projekts side, der har til huse i Odders nedlagte sygehus, igennem de seneste år, har forsøgt at skabe en iværksætterkultur – hvilket dog kun har været med særdeles begrænset succes.

Læs også : Kommunaldirektørs tiltrædelsesreception havde 200 deltagere – men kommune aner ikke hvem

Rumrejsen 2018” stod i alt skatteyderne i omkring 600.000 kroner, hvilket i høj grad dækkede over markedsføringsomkostninger for selve Vita Park. Med andre ord betalte det kommunale projekt dyrt for, at det markedsførte sig selv overfor sine egne skatteydere. På samme måde som Vita Park under ledelse af stedets daglige leder Stine Jylov, også til brug for ”Rumrejsen 2018” brugte store beløb på eksempelvis indkøb af kontorartikler som kuglepenne, post-its og notesblokke.

Oversigt over udgifter i forbindelse med Rumrejsen 2018 for Vita Park i Odder Kommune

 

Midt under byrådskritik af Vita Parks leder : Hun fik stor lønforhøjelse

Et forbrug af skatteydermidler, der medførte kritik fra en række af byrådsmedlemmerne i Odder Kommune. Blandt andet fra den konservative Martin Mikkelsen, der overfor den lokale ugeavis, Odder Avis, udtalte, at han var rystet over det store forbrug i forbindelse med ”Rumrejsen 2018”.

Læs også : Kommunaldirektør startede i nyt job : 200 gæster bød ham velkommen på byens hotel – på skatteydernes regning

Men Stine Jylovs forbrug af store beløb på dette projekt, hvis effekt fortoner sig noget i det uvisse, var dog tilsyneladende alligevel langt fra et, som man fra kommunens side fandt, skulle have en negativ indflydelse for hendes ansættelsesforhold. Tvært i mod viser aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Odder Kommune, at Stine Jylovs aflønning lige præis dette år tog et ganske pænt spring. Således tjente hun i 2017 inklusiv arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger 793.761 kroner, hvilket i 2018 steg til 820.814 kroner.

Læs også : Borgmestre, byrådsmedlemmer og embedsmænd slog sig løs til Folkemødet med frådsemiddag – betalt af skatteyderne

Stine Jylov er dog langt fra den eneste medarbejder hos Vita Park i Odder, hvis lønforhold må anses for at være ganske fornuftige. Således kunne det kommunale projekts bygningsmedarbejder i 2018 inklusiv pensionsindbetalinger fra Odder Kommune, sætte 642.204 kroner ind på lønkontoen.

Lønforhold for medarbejdere på Vita Park i Odder

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*