Sild fik snaps at svømme i for storrejsende klimaprofessor under hyggefrokost med kollega

Klimarådets pressefoto af rådsmedlem Katherine Richardson
Del artiklen her:

Selv om klimaprofessor og medlem af Klimarådet Katherine Ricardson Christensen ifølge eget udsagn rejser så meget at hun ikke selv kan holde styr på sine egne bilag, var hun alligevel i København, da en amerikansk kollega var i byen – hvorefter hun overlod det til skatteyderne at betale for deres sociale sammenkomst på en klassisk smørrebrødsrestaurant.

En af de klare hovedregler indenfor eksempelvis universitetsverdenen er, at det ikke er en opgave for skatteyderne at betale for alkoholindtag, med mindre der er tale om specielle lejligheder – og selv i de situationer gælder en række begrænsninger.

Eksempelvis hvor der til en afskedsreception for en mangeårig medarbejder serveres et enkelt glas champagne, eller hvor der til en officiel middag drikkes et enkelt glas vin.

Alligevel var det skatteyderne der måtte betale regningen, da Katherine Ricardson Christensen fandt frem til en klassisk dansk smørrebrødsrestaurant, for at beværte den amerikanske klimaforsker Daniel Esty fra Yale University, der tilfældigvis var i København.

 

Andre artikler om Katherine Richardson

Aktivistisk klimaforsker : Jeg flyver og rejser så meget at andre skal føre mit regnskab

Aktivistisk professor fløj 7.000 kilometer for at blive hædret for sin klimaindsats – for over 60.000 kroner

Fløj 47.272 kilometer på ét år: Klimerådsmedlem kræver ”Right Use of the Earth” af alle andre

Klimaforsker fløj til Bornholm fra København efter lang taxatur – for at diskutere grøn omstilling med Dan Jørgensen

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*