Kort før konkurs: Dyrt udstyr fjernet fra multikulturelt mediehus – flyttet hjem til chefen

Foto : Kasper Junge Rørbye Wester
Del artiklen her:

Ifølge Journalista.dks oplysninger er der tale om forholdsvist nyt tv-udstyr til flere hundrede tusinde kroner, som kort før indgivelserne af flere konkursbegæringer, pludselig blev fjernet fra mediehusets lokaler – for i stedet at blive flyttet hjem i dets leders private bolig.

I morgen ligner på mange måder afslutningen for Aarhus Global Media, efter at stationen er blevet indkaldt til møde i Skifteretten i Aarhus.

Det i forbindelse med behandlingen af konkursbegæringer, der er indgivet mod mediehuset og dets mange tilknyttede foreninger.

Konkursbegæringer indgivet efter at medarbejderne ikke har fået udbetalt løn siden påske.

Men kort inden konkursbegæringerne blev indsendt, fortæller kilder hos og omkring Aarhus Global Media, at der i dén grad har været gang i flyttekasserne på hovedkvarteret i Åbyhøj tæt på Aarhus.

Det i forbindelse med at en lang række af stationens dyreste aktiver i form af forholdsvist nyindkøbte tv-kameraer, er blevet fjernet – for i stedet at blive flyttet hjem i privaten hos Rui Monteiro selv.

Kameraer der skulle have en værdi af op til flere hundrende tusinde kroner.

Efter Journalista.dks oplysninger skulle store dele af flytningerne være foretaget med hjælp fra medarbejdere hos Aarhus Global Media, der ikke har fået løn siden påske.

Formålet skulle ifølge Journalista.dks kilder være, at Rui Monteiro selv kan råde over de dyre kamaraer. Derved undgår han, at de kommer til at indgå i konkursboerne efter hans nu konkurstruede mediehus.

Samtidig viser opslag i Aarhus Global Medias Facebook-grupper, at Rui Monteiro har haft store problemer med at afmontere et kamera fra dets stativ.

 

Andre artikler om Aarhus Global Media

Statsfinansieret multikulturelt mediehus tæt på konkurs: Indkaldt til møde i skifteretten

Kaos på multikulturel radio- og tv-station: Udbetaler ikke løn – og påstår at være gået konkurs

Reaktionstid på 3½ år : Multikulturelle radio- og tv-stationer frataget millionstøtte og sendetilladelser

Multikulturel tv- og radiostation gjorde brug af falsk identitet – men beholder alligevel kæmpe statstilskud

Næsten ingen medlemmer, brug af afdøds identitet og samme fejl i ansøgninger : Far og hjemmeboende datters multikulturettelle tv- og radio-stationer scorer alligevel millioner i statstilskud

Radio- og TV-Nævnet : Vi undersøger hvordan vi kunne skrive frem og tilbage med afdøde

Multikulturelle radio- og tv-stationer politianmeldt – efter at have udgivet sig for at være død mand

Erfaren tv-mand opdagede falske navne i ansøgninger om sendetilladelser og milliontilskud : Radio- og TV-Nævnet må inddrage licenserne – men nævnet nægter

Opdigtede og døde personer tildelt sendetilladelser og millioner i statstilskud : Radiostationer slap alligevel med advarsel

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*