Luksushotel brugt til ansættelsessamtaler – der mundede ud i milliondyr fiasko

Region Sjællands pressefoto af Annemarie Schou Zacho-Broe
Del artiklen her:

Regionsgårdens mødelokaler var langt fra tilstrækkelige for Region Sjælland, da den afholdt ansættelsessamtaler – der mundede ud i en særdeles kortvarig men dyr tilknytning af Annemarie Schou Zacho-Broe som dens øverst placerede embedsmand.

Udgifterne har på det nærmeste stået i kø for skatteyderne i Region Sjælland, efter et fiaskofyldt forløb omkring ansættelsen af den i forvejen skandaleramte direktør Annemarie Schou Zacho-Broe. Det efter at hun blev ansat som den øverst placerede embedsmand i Region Sjælland omkring påsketid, men allerede tvunget ud af stillingen igen i slutningen af september.

For de omkring 5 måneders arbejde modtager Annemarie Schou Zacho-Broe en samlet indtægt på 3.5 millioner kroner, når der sker medregning af det gyldne håndtryk, hun sikrede sig i forbindelse med afskeden med Region Sjælland.

Men før at det overhovedet kunne komme så vidt, var hun og andre ansøgere igennem et længere udvælgelsesforløb. Hvilket ikke kun omfattede brugen af et headhunterfirma, men også ansættelsessamtaler afholdt på et af de bedre hoteller på Sorø-egnen – og således meget tæt på Region Sjællands hovedsæde ligeledes placeret i Sorø.

Selv om det alene var mødelokaler som Region Sjællands folk skulle bruge, blev det alligevel langt fra en billig oplevelse for skatteyderne. For valget af Comwell Sorøs mødelokaler medførte nemlig, at Region Sjælland kunne sende en regning videre til sine skatteydere på 18.232 kroner.

Omvendt havde det været anderledes billigt, hvis regionen havde brugt nogle af sine egne mødelokaler på den nærliggende regionsgård.

 

Andre artikler om Annemarie Schou Zacho-Broe

Regional direktørs løn for 5 måneders arbejde : 3.5 millioner kroner

Regional direktør fyret efter 5 måneder : Scorer gyldent håndtryk på 2.5 millioner kroner

Flere hundrede tusinde kroner brændt af på ansættelse af direktør – som holdt få måneder

Skandaledirektør har udsigt til nyt gyldent håndtryk : Denne gang 4 millioner kroner – efter et halvt års arbejde

Skandaleborgmester ansat af socialdemokratisk partifælle : 1.1 millioner kroner i årsløn – betalt af dig

Kommune belønner advokater med kæmpe millionbeløb efter tabt voldgiftssag

Borgmester benægtede i 2019 overfor Journalista.dk på skrift forhold til sin kommunaldirektør – på trods af vedholdende rygter

Hjemsendt kommunaldirektør med millionløn gad ikke kører hjem : Tog på luksushotel på skatteydernes regning – igen og igen

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*